Sunday, January 30, 2011

Rinteessä piiiitkästä aikaa!

Tänä talvena naftaliinista on kaivettu mm. laskettelusukset. 


Niin kivaa se oli, että pitihän siitä skräpätä. Varsinkin kun sain näin loistavia valokuvia Mammulta... Eikun oikeesti Mammu, kiitos. Nämä kuvat on sieltä kategoriasta "aina ei voi onnistua". Ja siitä syystä juuri niin ehdottoman skräpättäviä.


Tämä sivu syntyi jo viime viikonloppuna Riihimäen tapaamisessa, mutta on jäänyt postaamatta jostain syystä. Yleensä näissä tapaamisissa en jaksa alkaa pohtimaan mitään asettelua (jos en ole jo etukäteen jotain miettinyt), niinpä mukana kulkee PageMap- kansio. Sieltä pyysin taas Miiaa valitsemaan mulle luonnoksen, jota koetin seurailla suurinpiirtein. Se, ettei itse saa päättää mitä luonnosta käyttää, on välillä oikein kivaa!

Niin! Ja tämä on tehty käyttämällä Scraproomin lokakuun pakeista ehkä ihaninta! Minulla on niitä nyt muutama, ja kun vaan raaskisi käyttää... :)

11 comments:

Laura said...

Sinä olet kyllä alkanut melkoiseksi talviurheilijaksi! :) Hienoa! ja ihana leiska. Tuossa pakissa oli superihanat värit.. varsinkin just tuo sininen pallopaperi.

Marika said...

Tosi kaunis sivu!

Täällä on ihana vierailla, kun silimä lepää!!!

Erityisesti se yksi nappi kortti on jääny miälehen (puu napeista)!

Käväise kurkkaamassa blogissani :)

Pia K said...

Kiva sivu, niin pirtsakat väritkin! Ja mulla on tota samaa teippiä, kiitti vinkistä että sitä vois noinkin käyttää! Siis jos pysyy paremmin kuin ne erkat ;)

Jeppula said...

Täytyy yhtyä Pian kommenttiin teipistä, mulla kans on samaa, enkä ole sitä vielä osannut käyttää, mutta noin näyttää oikein hyvälle:) Samoin ihastuin tähteen ja nuppineula sydämeen, kaunis sivu ja nyt tuli hirmuinen himo rinteeseen.

Pammu said...

Jeeei, tästä tuli niiin huippu! Ihanoita yksityiskohtia!
Ja oon kade tuosta pakista... ;)

Veeruliiru said...

Ihanat värit ja aivan mahtavista mahtavin kuva!!!

SannaS said...

Ihana leiska!! superkivoja yksityiskohtia!! =)

lehtipollo said...

Joo, teipit on laitettu nätisti <3 Ihanan talvinen ja kontrastikas sivu muutenkin!

Riikka said...

Aivan ihana ja niin mainioita juttuja yksityiskohdissa!

maikko said...

hyvin olet hyödyntänyt kuvan käyttämällä isoa nuolta, pistää vähän hymyilyttämään :)

ihanan raikasta menoa ja kivoja yksityiskohtia!

xing said...

Minusta myös! Olen edelleen ihan ihmeissäni, että olet ehtinyt paljon (jostain syystä en ollut vaihtanut uutta blogiosoitettasi seurattaviin ja mietin älykkäänä, että harmi kun sinulla ei ole ollut päivityksiä pitkään aikaan.. Dou!)