Thursday, June 16, 2011

Karttamania?

Vähän skräppäystäkin välillä, aiheena kartat.


Otsikosta tuli tarkoituksella tommonen puoliksi maastoutuva. Käytin jämäjämäkirjaimia, vaikka yllättäen k, r ja j löytyikin ihan oikeina kirjaimina. Aat on leikelty numerosta 6 (tuli aikas söpöjä, täytyy muistaa tulevaisuudessakin! Tietty 9 toimii tässä ihan samallalailla) ja Teet on tehty F:stä. Oota ei oikein saanut mistään enää tehtyä, joten sen virkaa tekee puinen nappi ja musta sydän. Olisikohan sen kuitenkin pitänyt olla punainen? hmm...Punainenkin sydän kyllä löytyy piristämässä yläkulmaa, osa sydämistä on kohotettu ja osa ihan paperintasalla. Pohjan muoto on leikattu itse ja halusin korostaa sitä vielä tuollaisilla mustilla kehyksillä.Paperit on muuten itse kasatusta runsaasta pakista, joka on kyllä kaiken ihanuutensa lisäksi superhaastava käyttää! Huh. Vaikka tykkään ruuduista ja pitsikuviosta, niin jostain syystä nämä olikin sitten tooooosi vaikeita käyttää. Samaisesta pakista on tehty myös tämä sivu, käyttäen kyllä hyvin erilaisia materiaaleja.

9 comments:

sannika said...

Kas, enpä ole 9- tai 6-a:ita tainnut ikinä kokeillakaan. Loistava vinkki! Söpöt eripari-t:t. Ja tuo o:n korvaaminen napilla on niin ihana. Vitsi kun en ikinä itse muista tehdä sitä! Kartoissa kyllä on jotain kiehtovaa... ihan eri lailla kuin jossain navigaattorissa.

Tulin muuten just Ilveksestä, nyt taas olen kotona Manchesterissa.

Marika said...

Ihan huippu kartta!!! <3

Kaunis sivu, ei uskoisi että on ollu haastavaa.

Kirsi said...

Todella upea sivu. Ihanasti olet tuon otsikon rakentanut eri kirjaimia/numeroita muokkaamalla, pitääpä itsekin koittaa muistaa... Tykkään noista paperivalinnoista tosi paljon ja nuo pienet punaiset väripilkut tuovat kivan pienen piristyksen sivuun.

Jeppula said...

Nerokas tuo nappi-o! :)

Puuhis said...

Haa, lisää ideoita kirjainten luovaan muokkaamiseen. Kiitos!

Anski said...

Ihanan idearikas sivu! (kiitoksia kirjainvinkeistä)
Kattelin eka tota karttaa että joo, normaali kartta ja sitten että heeeetkinen... :D
Mustakin kartat on kivoja, varsinkin vanhat kartat. Reissuista oon ostanut semmoisia vanhannäköisiä, tarkoitus on ollut että kehystäis niitä seinille. Enpä oon kyllä saanut aikaiseksi :P

SannaS said...

WAUH!!! mahtava sivu!! =)

Laura said...

Hihii!!! Tuo kartta on kyllä huippu *hihittelee*.

Pammu said...

Huippusivu! Ja tuo kartta on mahtis! ;) Oon luullu et oon ainoa joka tykkää kartoista ;D