Wednesday, September 14, 2011

P*skis #108

Heipä hei, täältä muuttolaatikoiden keskeltä. Kyllä se koittaa keskiviikko oli niitä laatikoita pakattu tai ei, joten tässä sitten olisi minun tuotokseni tämänkertaiseen P*skarteluhaasteeseen nimeltä tehosteaineet. Krakleeraustahan mulla tässä on tehosteena, tuo kuu on saanut pintaansa mojovan määrän Rock Candyä. 
Oh hi! Can you still hear me behind all these boxes? It's wednesday and P*skarteluhaaste again whether you're moving or not, so here is my card for this weeks challenge... You should use effetcs in your card, e.g. glossy accent, rock candy, snow effect ect. I added plenty of rock candy to that moon.


Tein kyllä tällaisen leiskankin vähän aikaisemmin tätä haastetta ajatellen, ja leikiskelin maalilla tässä. Niitäkin kun voi käyttää tehosteena just vaikka ruusuissa ja valokuvien ja paperien reunoilla. Myös aakkosiin sipaisin vähän valkoista maalia. Siitä tuli melkein luminen tunnelma. Luonnos on Lauralta saatu joskus Skype-skräppäys session aikana. Suuuuuperiso hääpäivähali muuten vielä sinne Australian suuntaan, toivottavasti sielläkin satoi, täällä ainakin Kekkonen kastuu tänään!
Some time ago I made this layout with this challenge in my mind, where I used paint as an effect. There is paint on the roses, edges of the paper and the photo. Even tried out what those alphas would look like with a bit of paint on them. Almost snowy effect there. The sketch is from Laura, she gave it to me during one Skype scrapping session. Oh, BTW! a hugehugehuge congratulations hug to the newlyweds in Australia! I hope it rained there, at least here Mr Kekkonen can't avoid the rain!Ainiin, tuo upean reidiougagan korttiini oli piirrustellut supertaitava ystäväni Elinarsku. Kiitti pupu. <3
And yes that gorgeous radio in my card was made by supertalented friend of mine, Elinarsku. Thank you honeybunny.<3

12 comments:

elinarsku. said...

ihanaisia molemmat! hauska tuo kortti ja kiva että ehdin laittaa sen reidioun kuvan.
panimo-leiskaa en olis osannu arvata sun tekemäks, jos oisin joutunut tekeen "miiat". mut tosi mahtava, jotenkin utunen ja vanha. ja hetken tarinointia lukiessa pelästyin, et säkö muka maistelisit oluita?? sit tajusin et tarkotit varmaan jiitä.

Riikka said...

Oi vau, mikä kortti! Leiskaa en olisi minäkään osannut arvata sinun tekemäksesi :D
Mutta kortti, joo. Ihana!

Jeppula said...

Ihana tosiaan tuo kortin otus;) Ihastuin kovin tuohon leiskan tunnelmaan, upeaa maalinkäyttöä ja hienosti "vanhennettuja" papereita!

Susa said...

Magee kortti, hupaisa kuva!! Toi leiska on ihan megaMagee, tyylikäs ja vähän artsy!!! :)

Laura said...

Tosi kiva kortti ja tuo kuva on kyllä tosi hienosti piirretty! Ja tuo leiska on ihan mahtis, tuota valkoista maalia on kyllä kokeiltava!

Pammu said...

Toi kortti on niiiiin mahtis! Ihana örksmörks ja toi kuu on namskis ;) Leiska näyttää kans tooosi hyvältä, ihanan seesteinen!

maikko said...

upeita molemmat! valkoinen maali tuo sivuun kivaa tunnelmaa :)

Laurana said...

Oiii mikä supersöpö kortti, huippuhieno! :D

Tsemppiä sinne muuttolaatikoiden keskelle ja onnea uuteen kotiin!

Laura said...

*iso, iso halaus* Kiitos, ihana ystävä! Oli kyllä ihana päivä! Aamulla sateli vähän mutta kun päästiin kaupunkiin, niin siitä eteenpäin oli vain auringonpaistetta! :)

Ja oih, tuo kortti on ihan hirmuisen ihana!!!!

Anonymous said...

Tuolla örkillä on sama ilme kuin mulla siellä kampaajalla viime viikolla :D

Anski said...

Mikä ihana kortti! :D

Leiska on supermahtava, ihana "kulahtanut" fiilis :D Noi maalailut ja ruttaukset on upeat!

Marika said...

Kortti on ihan super (ja piirretty kuva kans!)

Enkä minäkään olisi tuota leiskaa arvannu sun tekemäkis.