Wednesday, April 4, 2012

P*skis #136

Keskiviikko-aamu kolkottaa jo pitkällä ja sehän on silloin selvä P*skarteluhaasteen merkki se. :D


Tällä viikolla leikitään teipeillä ja perhosilla. Washiteipit on kovin muodikkaita nyt, mutta sun teippisi ei tarvii olla washia, vaan ihan kaikki teipit lasketaan. Itse oon käyttänyt ainakin erkkaa ja maalarinteippiä askarteluissani. Tässä kortissani kuitenkin käytin tovin varastossani hengannutta paperiteippiä, muistaakseni 7gypsien. Koko tausta on siis sillä vuorattu. Perhoset nyt tuosta varmaan helposti bongaakin :)

Tein muutaman muunkin kortin jo aikaisemmin haastetta silmälläpitäen, ja nekin nyt tässä samalla vilautan, vaikkeivat varsinaiseksi haastetyöksi päätyneetkään. Niissä kaikissa teippinä on washia.
Asian vierestä pakko tähän loppuun vielä todeta, että kyllä hyvä valokuvauskurssi tekee ihmeitä myös askartelujen kuvaamiselle! Itse olen ainakin älyttömän paljon tyytyväisempi kuviini. Kolme alimmaista otettu ennen kurssia ja tuo varsinainen haastetyö kuvattu sen jälkeen. Suosittelen lämpimästi Marja-Leena Gyldenin kursseja, opettaa ainakin Tampereella ja Hämeenlinnassa. *edit* pakko vielä mainita, että siis ekaa kuvaa ei ole käsitelty mitenkään jälkeen päin (paitsi rajattu hieman) ja nämä kolme viimeistä on käsitelty rankasti :)

Ja eikun haasteen pariin sitten :)

8 comments:

Puuhis said...

Ihanaisia, niin varsinainen DT-työ kuin muutkin. Tykkään myös tuosta musta-keltaisesta kortista.

Itsekin olen tullut siihen tulokseen, että perspektiivi tuo parhaan tuloksen korttien kuvaamisessa. Mulla suurin ongelma kuitenkin on valo. Kesällä saa kivoja kuvia, talvella taistelen vääristyneiden sävyjen kanssa.

SannaS said...

U-P-E-I-T-A raikkaita kortteja!! =)

Jeppula said...

Oih, tuo ylin kortti on niiiiiin hieno, siinä on mun lempivärit, oih ja voih!

Paula | Pammu said...

Nää on kaikki ihan huikeita, mutta ylin ja alin erityisesti iskee muhun!! ;)
Ja kait sä sit pidät meille muille valokuvauskurssin...?!? ;D

Marika said...

Upeita! Mutta toi eka! <3 <3 <3

Hilkka said...

Vautsi mitä ihanuuksia nää ovat:))
Hitsin hienoja saa noilla washiteipeillä, oih voih:))Pitänee hankkia hiukka lisää kun on niin yksinkertaiset värit omas varastos:))
Merjahan on syyllinen siihen että edes muutama on!!

MaijuS said...

Todella upeita kortteja ovat kaikki, ja kauniita teippejä!

Sanna said...

aivan mahtava tuo eka kortti! tykkään väriyhdistelmästä ja tyylistä hirmuisesti!