Friday, May 25, 2012

Dear Lizzy wannabe

Mä niin himoitsin uusia Dear Lizzy silkkipaperiraita-papereita, kunnes tajusin, että voisin tehdä jotakin samankaltaista myös itse! Turkoosin osuuden värjäsin itse mistillä (Dylusions, vibrant turquoise) ja jotenkin sen läikikäs lopputulos miellyttää mun silmää. Pakko oli heti laittaa tää blogiin, vaikkei sivu ole vielä valmis, mutta jotta voin jakaa ideani.Revin siis ihan vapaalla kädellä suikaleita silkkipaperista ja liimasin ne kiinni kartonkiin siten ettei pohjalta näy tuota kartonkia yhtään. Jos päätätte kokeilla jotain samanlaista, laittakaa linkkivinkkiä tulemaan, haluaisin nähdä teidän lopputuloksia tosi mielellään! 


8 comments:

Anniska said...

Vau! Ihanan kirkkaat värit :) ja pitääpä itsekkin kokeilla tuota..

lehtipollo said...

Oi, aivan ihana <3 Minultakin löytyisi valkoista silkkipaperia ja muutamat mistit, täytynee kokeilla...

Sanna said...

kaunis - ihanat värit (taas). minä ehdin lahjoittaa kaikki silkkipaperit paikalliseen tarhaan...

Marjorie said...

Todella kiva idea! Mulla on tuolla silkkipapereita (siskolta saatuja) ja sitten ohutta tissue-paperia häistä, täytyypä yrittää itsekin kokeilla!

sannika said...

Ostin juuri keltasävyisen tällaisen paperin valmiina, se oli niin kaunis. Ja tämä tekemäsi on ihan superhieno! Mahtisvärit ja sellainen elämisen meininki revityissä raidoissa. Tee äkkiä se sivu! :-)

Marika said...

Samaa mieltä kuin sannika, mäkin haluan jo nähdä valmiin sivun! :)

Näyttää niin herkulliselta!!!

tutteli said...

Mikä herkku! En malta odottaa mitä tästä syntyy..

ninarsku said...

Kiitos viesteistänne! Hih! Valitettavasti tämä leiskanen tulee esille vasta myöhemmin tänä kesänä erään P*skiksen myötä, malttia siis vielä hetkeksi :)