Friday, July 13, 2012

UB-skräppäystä

Kova skräppimojo on päällä, ja jostain syystä myös vanhat valokuvat inspiroivat juuri nyt! Vanhaksi varmasti saa sanoa yli kymmenen vuotta vanhaa kuvaa :) Hyvähän tällainen hurja fanituskin on muistoihin tallentaa, jos ei vaikka enää vanhempana muista kaikkea mitä on tehnyt.


Mulla on tällä hetkellä sellainen sivun kasaamis kausi menossa, että ensin valitsen jonkun täyden 12x12" arkin taustaksi. Nyt se on ollut useimmin kuviopaperi, mutta tämä vaihtelee kyllä rajusti. Sitten katselen muita täysiä arkkeja, josko niistä olisi joku kiva jota sitten vähän leikkelisi sopivammaksi palaksi. Joka kerta tie vie myös jämäpussille/pusseille, eri kokoiset jämät on eri pusseissa. :)

Sitten näitä alan mallailemaan sivuun kuvan kanssa ihan fiiliksen mukaan, ja kun asettelu miellyttää silmää liimaan kaikki kiinni. Sitten vähän pohdin mihin sitä otsikkoa ja tarinointia laittaisi (vaikka tässä sivussa otsikko olikin viimeinen minkä sivuun lisäsin ennen roiskeita). Sitten käsi etsiytyy koriste/tarra/jne. laatikoille. Niistä epämääräinen määrä kaikkea pyödälle pyörimään ja pikkuhiljaa niitä sitten kiinni sivuun. Tarvittaessa myös kuvioleikkurit pääsevät käyttöön. Yleensä ennenkuin olen valmis roiskimaan suihkeita tulee vielä joku kuningasidea, joka ei aina ole niin loistava sitten toteutusvaiheessa kun mitä luulin. Roiskeiden jälkeen olen yleensä valmis ja menen esittelemään ylpeänä tekelettä J:lle :)

3 comments:

Marika said...

Mä oon niin kade!!! Oon kuunnellu UB:tä, mutta keikalle en oo ikinä päässy! Nyyh. Suurimman osan biiseistäkin osais ihan tosta vain! ;)

Ihanan värinen sivu, täynnä kaikkia herkkuja!

elinarsku. said...

ja mä olin katkera, kun olin aina töissä enkä päässy mukaan. Onneks sentään tuli aika monta keikkaa nähtyä kuitenkin. :D

Sivu on ihan mahtis. Niin kesäiset värit, että tulee oikein festarifiilis! Hei hoi hauki vaan!

Anski said...

Musta on aina hauska lukea miten joku kasaa sivua tai miten sivu syntyy. Tää näyttää mageelle, värit sopii hyvin just vähän vanhempaan valokuvaan :)