Wednesday, March 6, 2013

Maaliskuussa mennään...

Hei vaan kaikille blogimaailmaan. Kuten monella muullakin odottajalla, mulla on tämä raskaus vienyt melkeinpä kaikki mehut muusta tekemisestä, ja myös bloggailu on jäänyt ihan retuperälle.

Parit leiskat olen kyllä saanut tehtyä tässä tämän vuoden puolella, mutta tuskinpa saan niitä blogattua ennenkun vauvelit on syntyneet. Jouduin nimittäin vuodelepoon ainakin toistaiseksi, mutta onneksi sairaalassa ei tarvitse enää makoilla. Kotisohva on paljon mukavampi paikka. Pari kuukautta vauvat saisi kuitenkin vielä "kypsyä", joten matkaa on vielä edessä.

Ihanat ystävät järjesti mulle pari viikkoa sitten yllätysvauvakutsut ja oli kyllä niin iso piristysruiske se. En ollut vielä hankkinut mitään vauvakamaa itse ja oli ihanaa saada hypistellä kaikkea suloista ja pientä.

Laitanpa tähän vielä yhden mahakuvankin kolmen viikon takaa, vaikka sen jälkeen kokoa on tullut kyllä paljon lisää. Välillä tuntuu ettei mahanahka voi antaa enää yhtään myöten, mutta kyllä se taitaa vielä aika paljon venyä tässä matkan varrella :)

Mitä teille kuuluu? Laiskasti jaksan lukea muidenkaan blogeja ja vielä huonommin kommentoida, anteeksi siitä. Toivottavasti siihen tulee pian parannus! Ja toivottavasti pian olisi jo toukokuu! :)11 comments:

Jeppula said...

Olipa kiva lukea kuulumisiasi. Itsekin odottaessa ihmettelin kuinka se mahanahka voi vielä venyä ...ja mulla masussa oli vaan yksi asukki;)

SannaS said...

rauhallista oloa niille masuasukeille!! =)

Elina Strömberg said...

Hyvää vointia ja aurinkoisia kevätpäiviä! Kiva kuulla kuulumisiasi!

Emmo Arkeen ja juhlaan said...

Hyviä vointeja sinulle!

Lintsi said...

Siis minä olen ollut pimennossa näistä mahtavista (ja mahakkaista) uutisista! Juuri vasta Instagramista huomasin! Upeaa, ihanaa! Onnea loppuodotukseen <3! Jee jee oon innossani teidän puolesta! :):):)

Mersia said...

Tsemppiä odotukseen! Itse olen kärsinyt raskaus-ajan saamattomuuteen....huoh. Ideoita kyllä on mut mitään ei tunnu jaksavan tehdä. Varsinkaan työpäivän jälkeen.
Mutta kuuluu asiaan :)

Anski said...

Kiva kuulla kuulumisia. Tsemppiä ja hyviä vointeja odotukseen!

Marika said...

Oih, mikä maha! <3 Tsemppiä odotukseen ja levollista mieltä!

Merisini said...

Oi oi mitä luinkaan tuolta P*askiksen sivuilta. Miksi olinkaan jättänyt käymättä sivullasi, tuhma minä.
ONNEA ONNEA ja kaikkea hyvää teille kaikille, ihana asia, mutta työläs, mutta kyllä kaikki järjestyy. Oikein hyvää jatkoa.

SannaS said...

mä yritän olla tekemättä niillä gelatoksilla mitään niin saatte makoilla rauhassa... ;)

...ja kiitos... <3

Milla said...

Multa on mennyt tämä ihan ohi (vaikka kävitkin blogissani kommentoimassa omaa vauvauutistani, niin siltikään en tajunnut - syytän hormoneja! ;D ). Mahtava juttu, tuplamäärin onnea teille, ja onnellista ja rauhallista odotusta sinulle - nauti! Ihana muuten tuo mahakuva, vauvamahat on niin kauniita :)