Wednesday, April 20, 2011

Shimellen luonnos ja Dare you haaste

Laittaisikos sitä välillä skräppäystäkin tänne blogiin?

Pitkästä aikaa on ollut taas aikaa Skypeillä Lauran kanssa, ihanaa! Haasteltiinkin vähän toisiamme, kivaa! Molemmat sanoi toisilleen sivunumeron We Dare You -kirjasta, jonka teeman mukainen sivu piti tehdä. Mulle osui peloista skräppääminen. Helppoa. Niitä kun riittää vaikka muille jaettavaksi. Lähestyin aihetta kuitenkin vähän erilailla. 

Lisäksi Laura houkutteli mut käyttämään Shimellen luonnosta työn pohjana. Ihastuttava luonnos olikin. Tällaisen tulkinnan minä siis siitä tein.


Taustan keltainen pitsipaperi on Crate Paperin Lace -niminen ihanuus. Toista puollta koristavia pelikortteja pilkottaa pikkuisen pystysuorassa rypytetyssä paperisuikaleessa. Punaiset piikkipallerot on leikattu Marthan leikkurilla, joka munkin oli sitten ihan pakko saada ;) ja nämä pallerot on leikattu vielä puoliksi. Myös keltaisesta paperista tehty boordi on samaisella leikkurilla tehty, mutta käyttäen sitä niinkun negatiivina... tajuaako tätä nyt kukaan... no, voin näyttää joskus jos ei ymmärtänyt :) Mustat lintusilhuetit on leimattu. (Linnut ON pelottavia!!!)


Musta nauha on erkkaa, yksi keltapäinen nuppineulakin sivuun on eksynyt, ja tottakai perhonen ja blingiä :D
Sivun valokuva on itse otettu ajastimella valokuvauskurssilla (näitä tuotoksia on tulossa paaaaaljon lissää...:)) ja käsitelty vähän tuollaiseksi himmeämmän väriseksi. Pari sivuakin näistä olisikin jo näytille laittaa, kunhan saan aikaiseksi.

10 comments:

Laura said...

ah, Lauran kanssa on kyllä kaikista ihaninta skypeillä! Hihii!!!! Jeee mikä upea leiska! En ala kun sait tehtyä sen niin nopeasti. Ei ole ollenkaan reilua! kääääk!!!! :)

Marika said...

Kattoin heti, että tosi kaunis kuva!!!

Kaunis sivu, ihanat nuo linnut!

Joskus sitä olis vain helpompi olla ajattelematta mitään...

Riikka Kovasin said...

Upea sivu ja niiiiiiin paljon ihania yksityiskohtia (joita skräpistellä? :D).

Anski said...

Upea!!! Aivan ihanat sävyt ja asettelu ja kaikki yksityiskohdat!! Tuo valokuva muokkauksineen on myös ihan huippu.

maikko said...

keväistä ilmettä blogissa :)

ihana valokuva ja hyvää pohdintaa. linnut ja muut koristeet näyttää hurjan kivalta. ihana!

sannika said...

Upea kuva, mahtis tuo yläreunan tähtihommeli, negatiivinauha myös ja ylipäänsä kaikki tuolla leikkurilla tehdyt jutut... Hieno leiska!

xing said...

Kaunis sivu: linnut ja valokuva toimivat hyvin yhteen. Ja samaistun aiheeseen, minulla on ihan sama ongelma :)

Anu said...

Hyvin sanottu tästä aiheesta. Mainio omakuva, kun saisikin niitä otettua.

Elina said...

Sivu on täynnä aivan ihania yksityiskohtia! Piikkipalleroista leikattu 'suikero' on ihana, samoin kuin ylälaidan linnut.
Ja kuvaan jää katsoja jotenkin kiinni, ihan huippumagee!

Anonymous said...

hieno kokonaisuus! ja paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia. tykkään teidän haasteesta - siis sivunumerosta. mäkin juuri (vasta) nyt sain hankittua we dare you -kirjan, mutta en ole ehtinyt vielä perehtyä! mahtavia teidän skype-cropit! :)