Wednesday, December 10, 2014

Maksukatto letterinä ja ilman kuvaa

Tuossa kesemmällä tein pitkästä aikaa letterinkin. Jos ei tässä ollut tarpeeksi haastetta, skräppäsin ilman valokuvaa. 


Tyttöjä odottaessa tuli aika pian sairaalan maksukatto vastaan. Halusin tallentaa tällaisenkin muiston ja sopivaa kuvaa ei ollut, joten tuo varsinainen "vapaakortti" toimittaa kuvan virkaa. Kortin takaa löytyy myös tarinointi. 

En alkanut askartelemaan muovitaskuun mitään erikoista läppää, josta tarinointia pääsisi helposti käsiksi, vaikka esim. Amerikassa se tuntuu olevan kovin suosittua. Onkohan moni teistä skräppääjistä tehnyt tällaista muovitasku kirurgiaa? 

Taustakartonki on puukuvioista ihanuutta, siihen maskin avulla tehty vähän tähtiä. Paperit sieltä ja täältä, samoin koristeet. Aika paljon kyllä vanhempaa Dear Lizzy kokoelmaa. Ja sitä ihanaa säläpussin sisältöä.

1 comment:

Sanna said...

Heippa. Muistatko kuinka odotusaikana janosi tietoa kaksosista?! Itselle ainakin kävi näin. Harmi-- Kaksosblogeja kun löysi vain muutamia ja nekin suurella etsinnällä. Ajattelinkin nyt pyytää kaikki halukkaita monikkovanhempia linkittämään bloginsa. Tuuthan mukaan? :) tehdään seuraaville monikkovanhemmille vertaistuki höpinät ja mietteet helpommin löydettäviksi. Ja toki, jos tiedät monikko blogin kirjoittajia, huikkaa heille, ja pyydä mukaan. Blogien "keräys" löytyy osoitteesta...

http://kahdestakuudeksi.blogspot.fi/2014/12/monikko-vanhempi-linkita-blogisi.html?m=1