Tuesday, February 15, 2011

Mökkiskräppäystä Rukalta!

Perjantaina käännettiin nokka kohti pohjoista ja tultiin Rukan lähimaastoon naattimaan kauniista luonnosta ja rauhasta. Askarteluja ei tietenkään voinut jättää kotiin ihan kokonaan, vaan pakkasin mukaan pienen selviytymispakkauksen varmuuden vuoksi, jos huvittaa askarrella. Koska mitään aikatauluja tai suunnitelmia ei ole eikä tule, niin askarrella voi aina silloin kun huvittaa. Eilen illalla rinnepäivän jälkeen huvitti, ja sain askarreltua sivun jouluna napsastuista kuvista kahdesta ihanasta pojasta.


Pakistahan tämäkin sivu on tehty, näin reissussa ne varsinkin on vallan näppäriä. Samasta pakista syntyi aikaisemmin tämä kukkasivu.

No mutta, eiköhän me koiran kanssa suunnata nyt lumikenkäilemään ja ehkä vähän luontokuvaamaankin. Heipat!

4 comments:

Laura said...

Jeee!!! Loistavaa rentoa lomaskräppäystä! :) Tosi kiva leiska tuli. Minä oon saanut tehtyä tällä pakilla yhden leiskan.. milloinhan sitä uskaltaisi käyttää loput. iiik!

elinarsku. said...

voi hitsin hitsi! kylläpä on taas narren näkönen leiska! sä oot taitava!
voi kun olis niin ihana olla siellä. nauti!
neiti täällä kovasti harjoittelee kävelyä ja höpöttää koko ajan. :) "ninni" "täti" näitä harjotellaan. terveisiä teiän isille ja teiän äitille ja sipulipyllylle!

lehtipollo said...

Hauska värikäs sivu! Ihanaa lomaa!

Jeppula said...

Musta kans on ihana mökillä skräppäillä ihan kaikessa rauhassa ja tavallaan se on hauskaa, kun on vähemmän tarvikkeita, joutuu olemaan ehkä luovempi!? Kaunis sivu.