Wednesday, February 16, 2011

P*skis #78 -itsetehtyjä koristeita

Jee, nyt saa taas laittaa mielikuvituksen juoksemaan! P*skarteluhaasteessa siis pitäisi käyttää itsetehtyjä koristeita. Olisinhan mä voinut taas tehdä niitä ihania huopakukkasia tähän(kin) haasteeseen, mutta ajattelin yllättää teidän jollain muulla. Tässä kortissa tuo nyörikukkanen on tehny niin, että leikkasin ympyräleikkurilla kartongista pyörylän. Tälle ympyrälle levitin askarteluliimaa ja aloin kieputtamaan tuota juuttinarua ulkoreunoilta alkaen kohti keskustaa. Vähän oli sottaista hommaa, mutta onneksi liima kuivui värittömäksi :) Keskelle kontrastiksi iso vihreä glitteriblingi ja kaveriksi vielä vihreät huopalehdet. Omaa silmää mielyttää kovasti moinen. 

Puu tuli leimattua vinoon p**tele sentään. No aina ei voi onnistua :) Se on muuten tästä ihanasta Papermanian leimasetistä. Kuten tekstikin.

13 comments:

Puuhis said...

Tosi hauska idea käyttää nyöriä kukkaseen. Itselläni on paperinauhaa aivan liikaa, ja tätä tekniikkaahan voisi käyttää hyvin siihen! Kiitos inspiraatiosta

Kootut teokset said...

Ihanan pirteä kortti! :) Nuo leimat ovat kyllä ihania. (On ehkä ihan pakko laittaa omalle hankintalistalle...) Ja nyörikukka on näppärä keksintö. Täytyy kokeilla. :)

Milla said...

Ihana tuo kukka, rouhea ja kaunis! Tuo puuleima on upea ja blingit korostaa sitä kauniisti. Upea kortti! :)

Laurana said...

Onpa kaunis kortti! Hirmu soma tuo nyörikukkanen :)

Riikka said...

Kaunis! :)

Kahvinaksu said...

Hieno kortti =) Kun näin tän sun kortin P*skis-sivulla, niin olin jo vauhdilla tulossa kysyyn sulta et mikä toi ihana puuleimasin on ;) Eli kiitos kun olit sen jo maininnut päivityksessäs :) Toi leimasinsetti taitaa päätyä munkin ostoslistalle =)

Eldanka said...

Ihana oranssi puu! Narukukka on tosi hieno :)

Marika said...

Kaunis!

Niin sopusuhtainen ja kauniit värit.

Pia K said...

Puun vinoutta ei ensin edes huomannut - eikä haittaa muutenkaan :) Suloinen kortti, ja just hyvä haaste - nyt väsäämään!

annukka said...

Aivan ihana nuo narukukka! Tosi kaunis. Muutoinkin kaunis kortti!

elinarsku. said...

ah! ihana nyörikukka! ja koko kortti tietty kans.

Viipula said...

On varmaan ollut haaste pyöritellä nyöriä, mutta hieno lopputulos. Kortti on tyylikäs!

Laura said...

Aivan IHANA!