Thursday, November 17, 2011

Parit Shimellen kurssin tuotokset / Couple of layouts from Shimelle's class

Olen osallistunut muutaman viikon ajan Shimellen ihanalle Pretty Paper Party kurssille. Suosittelen kyllä kaikille Shimellen kursseja, ne on ihan varmasti rahan veroisia, ja parasta niissä on se, ettei niissä ole mitään supertiukkoja aikatauluja, ei ainakaan tällä kurssilla ollut! Kovin montaa "tehtävää" en ole ennättänyt tekemään, muutamia kyllä, ja tässä näytille kaksi ensimmäistä.
I have been attending to Shimelle's Pretty Paper Party online class for a few weeks now. And I have to highly recommend these classes to everyone, they are totally worth every penny and the best thing is, that there usually are no deadlines on this classes! I have been too busy to do every promt she has send but here is couple of layouts I managed to do.


Tämän sivun ajatus lähti noista printattavista tarinointilappusista. Pirtsakat värit sopii niin hyvin tuolle suloiselle kummipojallemme.
The idea for this page came from those printable journaling circles. Bright colours fits perfectly to our cute godson.


Tällä sivulla leikin maalien kanssa vähän enemmän ja maalailin noiden kuvien ja paperien reunat mustalla akryylimaalilla jota myös roiskin sivuun. Luonnos sivuun on myös Shimellen. On se vaan taitava likka!!! Ja niin inspiroiva!
With this one I got to play with paint more than usually and painted the edges of the pictures as well as the edges of the papers. Sketch is also from Shimelle. That girl is just so talented!!!! And so inspirational!

8 comments:

Riikka said...

Komeat sivut ja niin mahtavan erilaiset! Värikästä ja samansävyistä, molemmat hienoja!

maikko said...

hienoja sivuja! varsinkin alempi kolahtaa minuun, sillä värit, luonnos ja toki myös aihe ovat niin mun mieleen!

Kootut teokset said...

Molemmat ovat hienoja. :) Tuo ylempi on mun lemppari näistä. Se on niin kivan värikäs ja nuo pienet maaliroiskeet antavat sivulle kivan loppusilauksen. :)

Jeppula said...

Upeita sivuja kumpainenkin, vaikka tyylillisesti ovatkin hyvin erilaisia. Makeet nuo mustavalkoiset pyöräkuvat;) Ja tosi suloinen pikku-veijari!

SannaS said...

voi wau!!! upeat sivut!! ihanat väriympyrät cutie pie-sivussa ja mahtava tumma värimaailma alemmassa sivussa!! =)

Marika said...

Ihanan pirteä tuo ylempi!

Ja kauniin harmonin tuo alempi!

Sä se osaat! <3

lehtipollo said...

Hianoja ovat! Shimellen kurssit ovat kyllä todella edullisia sisällön määrään ja laatuun nähden.

Laura said...

Tuo sinun kummipoika se kyllä osaa olla niin suloinen! ihana tuo kuva! Nuo tarinointilappuset on mahtavan värikkäitä. Näyttää hirmuisen kivoilta!