Sunday, November 6, 2011

Villasukkaset / Woolen socks

Amalian haasteessa marraskuussa aiheena on villasukka, ja kuinka ollakaan, mulla oli aikeissa skräpätä mun oudon värisistä villasukista! Tai siis eihän tuossa värissä muuten mitään outoa ole, muttei se ole mulle se ominaisin väri.
Amalia's challenge for November is woolen socks and I decided to make a layout about my odd colored woolen socks. Well, they aren't that odd colored, just an odd color for me :)


Askartelin tätä sivua ihan live seurassa torstaina, kun Maikkiss piipahti p*skartelemassa mun luona, kiitos, oli kivaa ja kiitos pallopaperista! 
I had crafting company on Thursday when Maikkiss came over for some crafty fun. Thanks, it was fun and special thanks for that polkadot paper :)

10 comments:

Marika said...

Tää taitaa nyt oola "se" linkki? Kiitti! :)

Ihana sivu, rohkeet värit!!! Ja noi maaliroiskeet on ihan pop!!! Millä maalilla niitä teet? Noi koristerykelmät on niin huiput!

Minna said...

Magee ja wau mitä papruja:) tykkään...

Riikka said...

Herrrrrkku! Ihanat värit ja kuviopaprut!

maikko said...

upea sivu, mahtikset värit!

Erja said...

Kauniit on sinunkin villasukat! Tykkään noista pintaneuleista, jotka on jotain muuta kuin sitä tavallista 2 oikein, 2 nurin! Kaunista kerroksellisuutta ja värien leikkiä on sivussasi! Tykkään!

Veeruliiru said...

Toimii!

Laura said...

Ihanat sukat!!! Olisipa kiva kun osaisi tehdä tuollaisia! Kivasti käy värit yhteen.. tuo vihreä on kyllä niin herkullista!

SannaS said...

oi vitsit kun on ihana sivu!! jokainen yksityiskohta on taas niin kohdillaan....UPEA kokonaisuus!! =)

Mira said...

Kiva kun osallistuit haasteeseen! Ja noin upealla sivulla! Tykkään väreistä, sekä noista sukista:)

Pammu said...

Voih, namskis noita värejä!! Ihanasti taas mooontaa eri kuviopaperia käytetty! ;)