Thursday, September 27, 2012

Onnittelukorttipläjäys

Varoitus. Paljon kuvia ja vähän asiaa tässä postauksessa :) Kesän mittaan valmistuneita kortteja esille tässä postauksessa oikein olan takaa.


Perhosboordi on leimattu paperille ja leikelty irti ja kohotettu tarrapaloilla paperisuikaleen päälle. Aakkostarrat on AC:lta Dear Lizzyn Neopolitania.


Tässä taka-ajatuksena oli vain tuhlata mahdollisimman paljon kukkia :) Turkoosit "helmet" tehty Pearl Makerilla.


Tähän korttiin tulikin sitten aika paljon kerroksia, ja painoa sen mukana kortille ihan kiitettävästi... ohops.


AC:n Amy Tangerinen pirteillä herkuilla ja Hero Artsin taustaleimalla syntyi tällainen aurinkoinen kortti. Kamera on leikattu paperiarkista.

´

Ihastuin tuohon rosetti stanssiin tosissani kun sain muutaman rullata Skräpteekin Miian stanssilla Hämeenlinnan elokuisessa tapaamisessa. Sulat on mun uusin hurahdus, ihania!


Tällainen suloinen tyttömäinen onnittelukortti meni työkaverille tilauksesta. Helmenpuolikkaat värittelin sopiviksi Copiceilla.


Toinen rosettikortti, taustaleimasin on Penny Blackin ihanuus.


Tässä pääsi testiin uusi EK:n siksak boordileikkuri. Tytteli on TGF:n leimasin. nämä värit on kyllä erikoiset, ihanat ja kamalat yhdessä. Hassua.


Viimeisestä kortista on hävyttömän huono kuva kiireessä konttorilla napattu, kun kortti oli jo menossa eteenpäin sankarille. Tykin on piirrustellut lahjakas elinarsku tilauksesta :)

5 comments:

Merja said...

Ihania! Ja mä sain niistä yhden <3

Puuhis said...

sinä olet ollut ahkera! Ja ihania nämä ovat, vaikea valita suosikkiaan. Joko eka tai sininen rosetti tai kamerakortti....

Elina said...

Kerrassaan huikean ihania kaikki!!

Sanna said...

ihania kortteja!!! toi sini-kelta-väritys täytyy nyt kyllä joskus itsekin tehdä. on se vaan niin hyvän näköinen! eka kortti myös makee ja pupukortista tykkään kanssa hirmuisesti.

SannaS said...

wauwauwau ja wau!!! ihan valtavan upeita kortteja kaikki!! =)