Wednesday, September 19, 2012

P*skista jälleen #155

Keskiviikkohan se taas on täällä, on siis aika julkaista uusin P*skarteluhaaste. Tällä kertaa leikitään tyllillä/harsolla. Päädyin skräppäämään talvisen leiskan epätalvisella tehostevärillä.Pinkistä tyllistä tein nitomalla sitä kasaan tuollaisen hörhöisen boordin kuvan alle. Tausta on tehty valkoisella maalilla ja Studio Calicon sabluunalla sotkemalla.  Reunoille leikkasin kuviot Martha Stewartin leikkurilla ja korostin reunat valkoisella kynällä piirtäen. Mun valkoinen kynä on muuten Sakuran Gelly Roll -kynä, sitä kyseltiin muutama postaus sitten kommenteissa :) Tarinointilappunen on Amy Tangerinen Sketchbook- sarjasta.

Talvi- sana on huopa thickersseillä tehty, ihana sanat erilaisista valkoisista aakkoseteistä, jotka värjäsin copiceilla. Tähtiwashi sopi väreihin, ja täytyyhän nyt joka leiskassa vähän washia olla. Lisänä vähän erivärisiä blingejä sinne tänne ripoteltuna.


Sain jonkin aika sitten Anniskalta tällaisen ihanan post-it lappusen, kiitos hirmuisesti. Kovasti lappunen tuntuu jo pyörivän täällä blogistaniassa, ja olisi ihan liian vaikeaa jakaa sitä eteenpäin... eli olen tylsä, enkä jaa. Kaikkihan sen ansaitsivat! :D

4 comments:

Merja said...

Ihana ja tosiaan, epätavalliset värit sulle. Mutta ei huono veto ollenkaan, vaan nappi suoritus!! Ja tuo Marthan leikkuri tuolla reunoilla on niiiin ihku yksityiskohta!

Anniska said...

Ihanat värit! Ja nuo reunoille leikatut kuviot on kyllä mainiot!

Jeppula said...

Oih, minusta sivun värit on oikein kivat! Otsikko on IHANA, ihana! ja taustakin on niiiin hieno!

sannika said...

Viehko tylli, hauskat reunat, rapsakka pakkasleiska, kaunis talvi. Mutta hei EI VIELÄ!!! :-)