Friday, May 8, 2015

Parklife

Mä oon tykästynyt tosi paljon siniseen väriin ja voisinkin käyttää sitä melkein jokaisessa leiskassa, mutta materiaalivarannot hieman rajoittavat sitä. Tähän sivuun sitä kuitenkin taas tuli. Tällä kertaa yhdistin se vähän epätavallisesti ruskeaan, mutta silti lopputulos on mielestäni raikas, tähtipaperista ja taustan sinisestä johtuen. 


Isoimmat paperit on Studio Tekturekin, silput sieltä täältä säläpussin sisältöä. Kuvan päivämäärän numerot leikkasin bingokortin siitä osasta, joka jäi kuvan taakse piiloon. Myös tuo tähti kuvan vasemmassa laidassa on tuosta kortista peräisin. Kultaa tuntuu olevan mun pakko kanssa työntää joka sivuun, tähän nyt sitten paljetien muodossa. 

Isot ruskeat aakkoset on tosi vanhaa SassaFrassia, siniset blingit suht uusia thickerssejä. Musta on kiva yhdistellä erilaisia fontteja otsikoissa. Tarinointilappunen on vanhemmasta Simple Storiesin Sn@p -sarjan taskuskräppäys-setistä. Tykkään, kun niissä ei ole niitä pyöristettyjä kulmia! Jotenkin niitä on siksi helpompi käyttää tavallisissa skräppisivuissa. 

1 comment:

Leiskatehdas said...

Ihanan raikas sivu (vaikken henkilökohtaisesti sinisestä tykkääkään!). Oot kyllä hurjan taivata yhdistelemään eri valmistajien tarvikkeita ja saat lopputuloksesta upean näköistä! <3