Wednesday, May 4, 2011

P*skis #89 - läpinäkyvää

Taas on viikko suhjahtanut nopeaan, ja on uuden P*skarteluhaasteen aika.

Tällä viikolla aiheena on läpinäkyvyys, eli työssä pitää olla jotakin läpinäkyvää. Minulla se on tässä kortissa tuollainen kalvoteksti. Kortti on minikokoa, puolet tavallisesta korttipohjasta.


Samalla ajatuksella syntyi toinenkin pikkukortti, erilaisella tekstillä ja kukalla varustettuna. Yksinkertainen miellyttää nyt kovasti omaa silmääni korteissa. Valkoista saa olla ja paljon.


Tekstit on Hero Arts'n akryylisetistä ja korteissa onkin hyödynnetty näiden leimojen pakkausta kalvojen osalta. Mitä mustetta muuten suosittelisitte kutistemuoville tai kalvolle leimaamiseen?

4 comments:

Puuhis said...

Olen tehnyt liian monta epäonnistunutta kokeilua ja muiden vinkkien perusteella ostin StazOnin musteen, mikä pitäisi olla tähän hyvä. Timppa näyttää käyttävän Archival Inkkiä, mutta ei se kyllä itsestään siihen kalvoon kiinnity. Pitäisi vissiin puhaltimella kuivata? Mutta nyt alkavat minun kokeiluni vasta. Päivällä olen viisaampi.

Riikka said...

StazOn toimii mulla ihan superisti :) Sikäli osuva kysymys, kun olen juuri tästä menossa leimaamaan kalvoja :D (edellyttäen siis, että pikkuinen jatkaa vielä uniaan hetken)

maikko said...

ihanaa yksinkertaisuutta!

minä kokeilin juuri eilen valkoista brilliancea kalvolle ja kyllä se kuivui, vaikkakin supersuperhitaasti. yritän laittaa kohta todistusaineistoa blogiin ;)

Pia K said...

Ihania! Meinasin sanoa ettei kai noilla leimoilla voi epäonnistuakaan, mutta oikeampi kommentti taitaa olla, että sä onnistut niillä aina :)