Monday, May 2, 2011

Se kasvaa!

Nimittäin tuleva kotimme! Mahtavuutta seurata vierestä (ja ihanaa kun ei tarvitse itse tehdä mitään sen eteen...) kun seinät kohoaa! Siitä ilosta tällainen (ainakin toistaiseksi) tarinoimaton sivu. 


Teki kyllä mieli kirjoittaa tuohon kuvan alle, mutta pelkäsin mokaavani kirjoituksessa... niin käy meinaan melkein aina. Pitäisi kai vaan hyväksyä se, että se on mun juttu. Mutta kun haluaisin onnistua!


Pohjakartonki on Echo Parkin ihanuus; kiva kun se on yksivärinen, mutta silti siinä on jotakin eloa mukana. Toiselta puolelta se olisi violetti, joten kumma kun valitsin tämän puolen ;). Pilvet on leikelty Crate Paperin vastustamattomasta pilvipaperista. Samoin otsikon alla oleva turkoosi kuvio on tästä paperista, kuten myös Birdsong- paperikosta olevan beigen paperin reunoilla olevat puoliympyrät. Myös Maya Road chipboard- linnun alla oleva kukkanen on kyhätty saman paperin vesipisaroista. Sen alla on vielä muhkeuttamassa Priman Jack 'n Jill tuubista kauniin ruskea kukkanen. Kukkasesta roikkuu nyörissä kutistemuovi sydän. 


Valkoiset pyöryläkuviot on BG:n siirtokuvia. Pienet tekstit on Cosmo Cricetin Tiny Type- tarroilla tehty. Viirin muotoon päätyneet tekstit on kiinni Timpan Memo Pinnissä. Vieressä vielä piristämässä sydänneula. Talokuvio on saanut linnun ohessa pintaansa valkoista askartelumaalia.

15 comments:

SannaS said...

ihan huippukaunis sivu!! nuo pilvet on niin ihanat!! =)

Anski said...

Ihana, maanläheinen kasvamissivu, hih!

sannika said...

Kukka + nyöri + sydän + kaikki mitä siinä on alla = ihana! Ja muutenkin.

pikkuhelistin said...

Mahtavat värit! Tuo lintukukkahässäkkä on myös mun lemppari tässä<3

Riikka said...

Ihanat nuo yksityiskohdat, nam!

Laurana said...

Huippuihanat pilvet ja lintukoriste <3 Ja ihanaa, kun saat seurata uuden kodin valmistumista :)

maikko said...

tässä sivussa on kyllä paljon ihanuutta!

kiva varmasti seurata sivusta talon nousemista, ehkä kuvailet kuitenkin usein!

omuli said...

Sivu on ihana, tykkään väreistä ja yksityiskohdista! Onnea uuden kodin johdosta - näyttää, että aika tarkalleen samassa pisteessä on teidän rakennusprojekti kuin meidänkin. Milloin teillä on muuttopäivä?

Creomi said...

Ihana!! Lintu-kukka koriste nyöreineen ja roikkuvinen sydämineen on aivan valloittava.

Laura said...

On se vaan ihana!!! Tuollainen vihreä ja pilvet on aina minun suosikkilistalla! jee!!! Olen vieläkin sitä mieltä että kirjoittelen sen tarinoinnin koneella ja printtaat. Näyttää tosi kivalta!

Kootut teokset said...

Ihania pieniä yksityiskohtia. :) Tuo kukka&lintu&sydän-rykelmä on ihan mun lemppari. <3

Kirsi said...

Kertakaikkisen ihana. Tykkään tosi paljon tuosta vihreästä väristä, olisi ihana nähdä lisää leiskoja tulevaisuudessa kuinka se kasvaa =)

Ranu said...

Minäkin ihastuin niiiin tuohon kukkaan ja kaikkiin sen ihaniin kavereihin..

Jeppula said...

Mahtava:) Ihana tuo roikkuva sydän ja kaikki muut pienet yksityiskohdat, raikkaat värit ja söpöt pilvet! Onnea uuden kotiprojektin johdosta!

Veeruliiru said...

Siis niin hieno! Ihanat värit ja ihanat pilvet ja ihanan muhkea koriste!