Sunday, May 1, 2011

Sivu ja kortti.

Oonpas itsekin ihan ihmeissäni kun saan laitettua tänne blogiin leiskan jonka tein (loppuun) tänään!


Mulla on aina ollut vähän ongelmia mun nenän kanssa, ja nyt tänä keväänä se sitten leikattiin. Kovin oli hurja kokemus, ja onneksi olo on jo tuhat kertaa parempi kuin leikkauksen jälkeisinä päivinä. Jälkitarkastuksen yhteydessä olin sen verran jo järjissäni, että uskalsin kysyä henkilökunnalta, saanko ottaa kuvan käytävästä ja osaston kyltistä skräppäystarkoitukseen. 


Paperit sivussa on Cosmo Cricetin ihanuuksia Skräpteekistä. Olipa kiva, kun kerrankin sopi tällainen hempeä vaalean keltainen kartonki papereihin! Kuvan takaa pilkistää potilaskortti, johon laitoin keltaisesta kartongista tuollaisen "tabin". Tähtirivistöt käsittelin Cracle Accentilla.

Korttikin syntyä putkahti, se kyllä jo edellispäivänä. Pohja on Crate Paperin ihana oranssikuvioinen/sienipaperi ja kukkakuvio on BG:n kalvosta leikattu. Se on kohotettu tarrapaloilla ja samoin Maya Roadin sydän chipboard on kohollaan paksummilla kohotarrapaloilla. Kulmiin vielä helmiwannabeet Pearl Makerilla.Ei ihan niin yksinkertaista kuin eiliset kortit, mutta kuitenkin. On se vaan kumma kuinka monenlaisesta ihminen voikaan tykätä! Vaihtelu on parasta!

9 comments:

Marika said...

Kaunis sivu! Ihanat värit ja tähtirivistöt!

Hienoa, että oot saanu apua ongelmaan!

Anski said...

Hui, kuulostaapa kyllä aika hurjalle tuommoinen nenäleikkaus. Mutta hyvä jos olo on jo parempi.
Sivun värit ovat kyllä ihanat! Ja upea kortti kanssa! Ääh, munkin on kyllä kohta pakko saada noita pearl makereita, ne näyttää niin ihanille! Ainakin viimeistään sitten kun mun oikeat pearlit loppuu! :P

Creomi said...

Tosi kivat värit ja punaista on juuri sopivasti piristämässä sivua. Kiva, että voit jo paremmin :) Minä myös tykään sekä tästä että edellisen postauksen korteista. Minusta on piristävää tehdä välillä erilaista ja tykätä kanssa :)

Pia K said...

Kortti on tosi kaunis! <3

Sivu on jotenkin sairaalamaisen oloinen... siis ihan hyvällä tavalla! :) Ensin luulin (ja ihmettelin kovin!) ihan toisenlaisia ongelmia nenän kanssa, mut kuva ei sitten ollutkaan plastiikkakirurgilta... Tsemppiä paranemiseen!

Pammu said...

Oiii, mahtisihana kortti! Kalvo on upee! Sivu on kanssa mahtis, kivan raikas ;)

Laura said...

Voi että on kiva aina kun blogiin ilmestyy joku leiska tai kortti minkä olen nähnyt skypessä. Pääsee ihailemaan teoksia vähän tarkemmin täällä. Minusta tuosta kortista kyllä tuli sievä!!! Sydän tuossa kukan keskustana on ihana!!!
Leiskaan valikoit superhyvät värit... ja juu, punainen otsikko-kausi jatkuu. hihii!!! :)

sannika said...

Leiskan turkoosista tulee mieleen leikkaussalin kliiniset värit, keltainen ja punainen tuo lämpöä. Ja valokuva ilman värejä on juuri oikea ratkaisu. Hieno leiska!

Ja toivottavasti leikkauksesta tuli apu vaivaan!

Veeruliiru said...

Siis täällä on vaikka ja mitä uutta ja ihanaa!!!
Voi nenä ja miten upee värimaailma tässäkin sivussa!

Kirsi said...

Tykkään kovasti tuon leiskan värimaailmasta, jotenkin kivan sairaalamainen joten olet tunnelmassa onnistunut todella hyvin.

Kortissa taas tykkään kuinka olet sen väreillä saanut aikaiseksi tosi lämpimän tunnelman, eli täysin vastakohta tuolle leiskalle. Tosi kauniita molemmat!