Tuesday, October 11, 2011

Oudonväristä talvea / Strange winter colours

Jes! Sainpa käytettyä taas vanhoja valokuvia kun skräppäsin koirulaisen rakkaudesta lumeen (tai no lähinnä siinä pyörimiseen :)).
Yippee! I got to use some ooooooold pics again as I scrapbooked about my dogs love for snow (oh well mainly rolling in it though :)).


Luonnoksestahan vastaa taas ihanainen Shimelle, muutaman viikon tämänkin kanssa olen myöhässä, mutta pääasia on, että skräppäsin! Löysin loppumattomasta paperivarastoistani tuollaista hieman heijastinmaista paperia, josta punchasin muutaman hiutaleen ja stanssasin tuon kuvion otsikon alle. Toi lumihiutale velloumi (?) on ollut mulla jo ainakin 5 vuotta, ja nyt jo pääsi käyttöön ;) sen läpi tulee kivasti toi pinkki paperi läpi. Värimaailma lähti liikkeelle tuosta taustakartongista, jota sitäkin olen jo kiitettävän aikaa hillonnut purkissani :) voi voi mua säilöjää. Ihan kuitenkin parasta, että pääsivät edes nyt käyttöön! Tarinointi meni tuonne kuvan taakse piiloon, vaikkei siinä edes mitään ihmeellistä olekaan, kun ei vaan sopinut muualle.
Sketch is from lovely Shimelle again. I'm a bit late with this one as well, but I'm just clad that I got to scrapbook! I found from my everlasting paper stock sort of reflector-ish paper from which I punched some snowflakes and made that shape behind the title. I have had that snowflake vellum for at least 5 years, so it was definitely time to put that to use ;) I think it works really nicely with that pink paper underneath it. This unusual colour scheme is picked up from that background paper which is pretty old as well :) oh me...but I'm happy that they finally found their places! Journaling is behind the lower picture, not that there is any secrets in it, but there just wasn't any better place for it.
7 comments:

elinarsku. said...

Joo! Kivat ei-perinteiset värit noin niinku talvisivussa. Tykkään! Ja mä oon hillonnu kans tota hiutalevellumia... Pitäisköhän käyttää jo pikkuhiljan kanssa? ;D
Mulla muuten on kans edelleen yks sivu kesken tällä luonnoksella. Ei vaan saa aikaseks. Mut siis pointtina mulla oli tässä kaikessa se, että tykkään taas tosi paljon! Tästä, PamPamista ja susta tietty! <3

Jeppula said...

Kiva, et on erilaiset talvivärit. Näyttävät sitä paitsi tooosi hyville:) Ihania nuo lumihiutaleet!

Niinu said...

No mutta hei, voihan lumi olla keltaistakin?! Niin että miksei vaaleanpunaista;)
Anteeksi, työn väsyttämää huumoria...mutta mä tykkään tästä sivusta, erityisesti tosta otsikon kohdasta! Saatan jopa käyttää luonnosta itsekin...

sannika said...
This comment has been removed by the author.
sannika said...

Heijastinvärit talveen on mainio ajatus! Kivat värit tässä muutenkin, ja kaikki uudet ja vanhat hiutaleet.

Hillousteemaan sopivasti käytin äskettäin paperisuikaleleiskassa samaa paperia kuin sinulla on taustalla - muistan että ostin muutamia tämän sarjan papereita ekasta Intohimona-tapahtumasta Tampereella. Siitähän nyt ei ole vielä kovinkaan monta vuotta! ;-)

Pammu said...

Inana!! Ja just mahtista, ettei oo niin "perinteiset" värit ;)

Laura said...

Minusta nämä värit on tosi ihanat!!! Vaaleanpunainen käy jotakin tosi kivasti talvikuvien kanssa ja kun on käyttänyt noita superjätti-ihania aakkostarroja, niin eipä se leiska voi olla muuta kuin ihana!