Wednesday, October 5, 2011

P*skis #111

P*skarteluhaasteessa tällä viikolla annetaan resepti, joka aluksi tuntui ihan liian runsaalta mun makuuni. Mutta vähän makusteltuani, se muuttuikin kivaksi reseptiksi! Jätin kokonaan leimakuvan pois ja annoin reseptin ainesten olla pääosassa kortissa. Eli siis 2 kukkaa, 2 perhosta ja 2 paperia.
This weeks P*skarteluhaaste gives you a recipe that includes 2 flowers, 2 butterflies and 2 papers. First this sounded a bit too much for me, but then I decided to leave out any stamped image and let these ingredients speak for themselves :)


Väreistä tuli vähän villit, mutta piristävät!
Colours turned out a bit wild but quite refreshing!

**********************************

Minua on muistettu muutamalla tunnustuksella, kiitos! Ne piristävät aina mieltä! :)


Tämä tuli Marikalta (kiitos!!) ohjeistuksella, että pitää kertoa 8 satunnaista asiaa itsestään... ööh: 1. olen koukussa Pinterestiin (se kai kyllä on ihan trendikästä olla siihen koukussa;)) 2. juuri nyt mulla on tumman siniset kynnet, vaikken edes tykkää sinisestä (vai tykkäänkö nykyään???) 3. en ole vieläkään tehnyt korttia lauantaisille supertärkeän ihmisen synttäreille, apua! 4. pukeudun aamulla epämääräisesti lojuvista vaatekasoista, koska askarteluhuoneen järjestäminen on tärkeämpää kuin vaatehuoneen! 5. opin (tai siis tajusin) vasta eilen, kuinka mun kamerasta säädetään manuaalilla kuvatessa aukkoa, hups. 6. harkitsen aina tasaisin väliajoin kasvissyöjäksi ryhtymistä, mutten jaksaisi tehdä kahta ruokaa kotona. 7. olen superlaiska asioissa jotka ei ole kivoja 8. kyttään uusia naapureitamme ikkunasta kun ne rakentelee taloaan :)


Tällaisen herkkupalan sain sitten Anskilta, kiitos! Tämän mukana piti kertoa muutama juttunen:
1) Väri: varmaan tällä hetkellä harmaa. ja musta on aina ja valkoinen, ja turkoosi ja ruskea. ja keltainen nyt just ja sininen. no siis niitä on paljon.
2) Ruoka: juusto. mikä vaan juusto.
3) Paikka, jossa haluaisi käydä: hmm. maailman ympäri olis mahtava mennä mutta nyt just olisi taas asiaa Ikeaan ;)

Eteenpäinkin näitä olisi pitänyt laittaa, mutta olenpa taas niin tylsä, etten sitä tee. Monella nämä näyttää jo käyneenkin. Ja vielä koska valinta olisi ihan liian vaikea. Kaikki mun seuraamat blogit nämä kyllä ansaitsisi! Tykkään teistä kaikista!

4 comments:

Marika said...

Ihanan herkut värit!!! Kaunis asettelu!

Niinu said...

Mä tykkään näistä väreistä! Upea pläjäys! Ja miten sattuikin että juuri ostin itselleni perhos-stanssin;)

Riikka said...

Mahtavat värit, todella herkullinen kortti!

Katjuska said...

Ihana herkku-nami kortti :) Tosi ihku väriyhditelmä, toimii :)