Sunday, October 2, 2011

uudessa askarteluhuoneessa naputeltua! / hi from my new craftroom!

jes! se on ohi, ainakin siis virallisesti, nimittäin viikon verran ollaan nyt asuskeltu laatikoiden kanssa uudessa kodissa. Ah on se vaan niin ihanaa. Ja tässä siis ensimmäinen postaus uudesta vielä keskeneräisestä askarteluhuoneesta! Itse leiskan olen kyllä jo tehnyt joskus kuukausi takaperin erinomaisessa seurassa. :) Shimellen luonnoshaasteeseen tämä oli tarkoitus mennä, mutta ehdin postailemaan vasta nyt.
Yey! It's officially over as we have been living in our new house for about a week now and... I love it here! And this is my first post from my new craft room! I have made this layout about a month ago in best company ever :) This was meant to go to some Shimelle's sketch challenge, but a "bit" too late.Skräpättäväksi päätyi tämä paras yhteiskuva meistä lomamatkalla :) Aakkoset on stanssattu foamista, kiitos vaan välineistä likat!
This was the best picture of me and J together during this summer holiday trip:) Alphas are made from foam - thanks gals for the supplies!

Tänään pitäisi vielä vähän järjestellä tätä askarteluhuonetta ja ehkäpä edes värittää joku leimakuva, on ihan kauheat vieroitusoireet päällä :)
Maybe I try to organize this room a bit and even colour some stamped image... It's been waaaaay too long!

10 comments:

Taina said...

Kaunis kiitos kommentistasi:)) Ylöjärvelle päin olisi kiva taas kokoontua, Merjalle siitä jo vinkkasinkin. Kateellinen olen sinulle kun olet saanut oman askarteluhuoneen, minun on odotettava kun joku muksuista muuttaa omaan kämppään.

Marika said...

Tosi kaunis kokonaisuus! Ja ihan mahtava tuo koristerykelmä!

Onnea uuteen kotiin ja etenkin askarteluhuoneeseen!!! :)

Jeppula said...

Ihana sivu! Kesäistä tunnelmaa:)

Onnea uuteen kotiin!

Riikka said...

Kerrassaan hieno!

Emi said...

Vautsi miten ihana! Tykkään kovasti tuosta koriste hässäkästä :)

Laura said...

IHANA!!! iiiik! On kyllä superkauniit värit.. niin ihanan kesäiset! Ja paljon olet saanut käytettyä kaikenlaista sivuun. Ihana kuva muuten!!! Voi että innolla odotan että pääsen näkemään askarteluhuoneen!

Veeruliiru said...

Onnea uuteen kotiin (Laatikoiden keskellä on niin mukavaa asustella!)ja ennen kaikkea uuteen askarteluhuoneeseen! =)
Aivan ihania yksityiskohtia sun sivussa! Vähänkö makeat noi otsikon kirjaimet > ihan ku Thickersejä!!! = määki tahdon!!!

maikko said...

onnea uuteen kotiin ja askarteluhuoneeseen! ihana sivu: kauniit värit ja upeat kirjaimet! tästä luonnoksesta onkin näkynyt jo monta tosi onnistunutta sivua :)

SannaS said...

onnea onnea onnea paljon uuteen kotiin ja askarteluhuoneeseen!! =)
tosi ihana sivu!! kaunis... =)

Pammu said...

Mii sou like!!
Niin ja onnitukset uuteen askarteluhuoneeseen! ;)