Monday, August 6, 2012

Haaste[el]lista # 4

Jälleen uusi Haaste[el]lista postaus, tällä kertaa haasteeseen numero neljä. Piti siis skräpätä 6x12 koossa. 


Inspiroiduin esimerkkiskräppäyksistä tekemään omanikin tällälailla vaakaan ja se olikin ihan hirmun hauskaa. Tuskin montaa pysty 6x12 skräppäystä enää teenkään, kun tämä muoto tuntui niin paljon mukavammalta. Suosittelen kokeilemaan.

Skräppisivussani käytin Simple Storiesien Summe Fresh 6x6 paperikkoa. Leimat lainasin Maikkikselta ja tuo pyöreä sininen tarra oli sisäänpääsylippuna, jonka halusin ehdottomasti tallentaa sivuun. Lisäksi vähän Tiimarin washiteippiä (!) ja puolihelmiä. Aakkoset on October Afternoonin. 

5 comments:

Niinu said...

Ihanan yksityiskohtainen tuo iso leimakuva! Auts:)
Ja että Tiimarin washiteippiä...? Pitäiskö sitä lähteä shoppailemaan?!
Sininen tarra on hauska - ja sopii tähän kyllä hienosti:)

Anniska said...

Ihana leiska! Pari kertaa piti lukea uudestaan ennen kuin pystyin sisäistämään että kyllä, tiimarista näköjään saa washiteippiäkin :D sinne siis.. ;---)

Anu said...

Onpa seesteinen leiska, niin aiheensa käypä. Iso leima on ihana yksityiskohta.

tutteli said...

Tykkään kovasti! Ihana leiska!
Mie kans jumin tuohon Tiimari-kohtaan, pakko käydä täälläkin tarkistamassa tilanne :) Ihanan värikkäät isot napit olen sieltä jo bongannut, mutta teipit on menneet tähän mennessä ihan ohi.

Marika said...

Mahtava! Jotenki tää ei näytä kokoiseltaam. Piti hetkiaikaa tiirata, että oliko täs kaks letteria vierekkäin. Eli siis tosi onnistunut kokonaisuus! :)