Wednesday, August 29, 2012

P*skis #152 - Bingo

Huih, menipä se viikko kyllä nopeaan, ja taas olisi aika täräyttää aalloille uusi P*skarteluhaaste. Iki-ihana bingo on tällä erää tarjolla, jossa olikin vaikka mitä vaihtoehtoina!


Itse valitsin vinon maali-kuvioleikkuri-aakkostarra. Maalailin sellaisella vaahtomuovisella telarullahässäkällä ensin pohjakartongille vaaleanpunaisella, luonnonvalkoisella ja vaaleansinisellä. Jämäpaperipussista nappasin väreihin sopivat paperinpalaset ja muutaman boordin. Yhtenä boordimaisena elementtinä on myös pätkä washiteippiä. Noihin lippuihin napsuttelin kuvioleikkurilla sydämiä, tuo paperikukkanen on American Craftsin tekemä :) Aakkostarrojen kanssa jouduin vähän soveltamaan, kun ei pinkeissä ollutkaan enää k-kirjainta jäljellä. Lisäksi sivussa on minitähtiä, jotka on syntynyt leikkausjämistä, mutta joita ei tietenkään voinut heittää menemään. Ja niin, ne roiskeet, jotka olis voinut kyllä tällä kertaa jättää laittamatta, mutta eihän sitä silloin tiennyt ettei ne ihan täydellisesti sopisi... 

No mut pääasia on, että sain yhden melkoisen vanhan kuvan skräpättyä. Tällä kertaa muuten homma meni niin, että ensin tein tuon pohjan, ja sitten aloin vasta etsimään siihen sopivaa kuvaa. Aika hankalaa oli muuten niin päin, ainakin mulle.

4 comments:

Annaba said...

Voi kuinka upea leiska!!

ninarsku said...

Kiitos :)

Anniska said...

Voi ihanuus! Sekä koira että leiska :)

ninarsku said...

Kiitos Anniska :)