Friday, August 3, 2012

Tuunattuja tuoleja

Nyt jotain ihan toisenlaista paperiaskartelua vuorossa :)

Ostin jo viime kesänä Mammun kanssa erään koulun huutokaupassa käydessäni muutaman puutuolin ja opettajan pöydän. Pöytä odottaa vielä kunnostusta, mutta pari tuolia olen saanut jo uuteen uskoon.Ensimmäisen päällystin vesi-erikeepperi sekoituksen avulla vanhan englannin kielen sanakirjan sivuilla. Päälle sitten vaan väritöntä huonekalulakkaa muutama kerros, niin pitäisi kestää käyttöä siinä missä maalattukin.


Toinen tuoli sai päällensä kirpparilta ostetun hajonneen Aku Ankan taskukirjan sivuja, tai sopiviksi leikeltyjä strippejä sarjakuvista. Lopuksi lakkasin tämänkin samalla huonekalulakalla. 

Yksi tuoli olisi vielä odottamassa muodonmuutosta, olisiko ehdotuksia mitä sille tekisi? Open pöytä saa vain pintaansa vähän maalia ja muuttuu ompelupyödäksi, vaikka on niin syötävän söpö kyllä nytkin, sellaisena vaalean keltaisena :)  

5 comments:

elinarsku. said...

noi on niiiiiin ihanat! tee se yks samaan tyyliin ku se Jasso-tuoli mikä tehtiin yläasteella. :D

Marjorie said...

Siis todella kivat olet tuunannut näistä tuoleista :)

Sanna said...

tosi kivoja! tuo sarjistuoli on mahtava idea! mitä jos päällystäisit kolmannen vaikka vanhoilla karttakirjan sivuilla? washi teipillä? kakkupapereilla? tai maalaa kolmanteen chevron-kuvio?

Anniska said...

Oi, ihanat! Varsinkin tuo sarjistuoli <3

Mai said...

vau! tosi hienot! kyllä paperiaskartelijalla on moni homma hallussa :D