Thursday, April 17, 2014

Huh mikä blogitauko...

...enkä voi edes luvata että bloggaamistahti tästä mitenkään paranee, mutta jos nyt vaikka jonkun leiskan tänne laittaisi.

Tämä on melko tuore tapaus, paaaaaljon vanhempiakin leiskoja löytyy kyllä kameran ja tietokoneen kätköistä. Mutta niistä ehkä myöhemmin. 


Sivu kertoo siitä kuin tytöt tuli kotiin kuuden viikon sairaalarupeaman jälkeen. Tästä aiheesta olen skräpännyt muitakin sivuja, ja jotenkin tyttöihin liittyvät sivut on olleet toistaiseksi todella runsastarinointisia. Tarinalle on tullut mulle paljon suurempi merkitys kun mitä sillä aiemmin oli. Ehkä on enemmän sanottavaa, ehkä haluan muistaa enemmän, mutta on sivuja jotka on täynnä tekstiä ja vain kuva ja pari hassua koristetta, ja silti joudun jatkamaan tarinaa sivun taakse. Lähdinpä nyt sivuraiteille tässä... 


Tausta on gelatoilla ja vedellä tehty valkoiselle kartongille. Tein taustan jo ennen kun päätin minkä tarinan sivu kertoisi, mutta kun kaivoin nämä kuvat esiin se jotenkin loksahti kohdalleen. 
Halusin käyttää punaisia koristeita sivun yläosan rykelmissä ja sinisiä alemmassa. Washiteippi on sitten sitomassa näitä kaikkia yhteen. Pilvet on leikattu vaaaaaanhasta sassafrassin paperista, jota olen käyttänyt myös muistaakseni omista ristiäisistäni kertovaan sivuun. Josko sitä käyttäisi myös tyttöjen ristiäissivuun sitten joskus.

Otsikko on mun "normaaliin" varattuna tosi pieni, mutta silti tykkään siitä. Halusin päästä käyttämään studio calicon puuaakkosia vihdoinkin, mutta ensin ne piti värjätä mustiksi. Samoin tuo geotag on samaisen yrityksen. Muut aakkoset on jotakin vanhaa varastoa, en kyllä olekaan aikoihin mitään askartelukamaa hankkinut. Kommentteihin saa suositella hyviä askartelukauppoja koti- ja ulkomailta. 

Ps. Pahoittelen jos/kun kuvien laatu on huono, kuvasin sivun kännykällä. 

7 comments:

miia said...

Kiva leiska! :)

Mää ite tilaan yleensä Glitter Potista Briteistä askartelujuttuja. Toimitus on nopea (jopa nopeampi kuin kotimaan kaupoissa toisinaan) ja uutta ihanaa ostettavaa tulee koko ajan. :)

https://www.theglitterpot.co.uk/

Leiskatehdas said...

Ihanan värikäs ja pirteä sivu! Just sai tekstistä selvää, kun oikein tihrusti. Näitä sun leiskoja onkin ollu jo ikävä! <3

Anonymous said...

Olenkin jo muutaman kerran käynyt vihaisesti mulkoilemassa, että eikö se akka ala jo bloggaamaan. BTW, todella myöhästyneet onnittelut bebejen johdosta.

Jeppula said...

Oih ja voih, ihana sivu! Tausta on tosi hieno kuin sateenkaari.
Kiva kuulla sinusta tauon jälkeen. Hyvää kevättä teille kaikille!

SaraK said...

Ihana tausta!

elina. said...

ihana! ja voi noita rääpäleitä. kohta ne pallerot on jo vuoden. en malta oottaa että nähdään! halit!

Sanna said...

tykkään tästä taustatyöstä kovasti! kaunis sivu! terkkuja, Sanna