Friday, April 25, 2014

Sydänääniä.

Bloggaaminen on muuttunut multitaskiksi, nimittäin naputtelen näitä aina tässä samalla kun nukutan ipanoita. En tajua että ne on kohta vuoden. Tästä leiskan kuvasta on kahden yön päästä vuosi. Mitä ihmettä?!? 

Loppuvaiheesta raskautta ei ole kovinkaan montaa kuvaa mahasta ja minusta, mutta käyrillä olosta sentään oli. Ihan viimeisinä päivinä käyrät ottettiin kolme kertaa ja lisäksi ultrattiin. Melko peruskauraa se alkoi olemaan, mutta toisaalta toi mukavaa odotettavaa niin pitkiin päiviin. Muistan että yhtenä päivänä katselin pitkään kuinka kellon viisarit liikkui. Kului se aika niinkin. Ja nykyään se kulkee siivillä. 


Tosta vaaleansinisestä ruutupaperista tuli mieleen niin elävästi sairaala, myös toi mintunvihreä muistutti leikkaussalin seinistä. Mietin ensin piilotarinointia kun toi tagi oli pakkiin eksynyt, mutta ei mulla ollutkaan niin mitään sen kummallisempaa sanottavaa tästä kuvasta juuri nyt, ehkä sit sen varsinaisen käyrälaitteen kuvasta voikin avautua kaikesta kurjasta ja ikävämästä. 


Koristerykelmissä osa on valmiiksi kerrostettuja ja osa mun kerrostamia. Ihmettelen itsekin että missä on roiskeet tai tarratimantit/puolihelmet/enamelit? Whaaaat? Noi iänikuiset mutta ihanat aakkoset alkaa melkein olla lopuillaan, mulla oli niitä kolme pakettia... 


Tää ylempi rykelmä olis saanut asettua tohon alemmaksikin, mutta väitän kovasti että mulla oli joku suurensuuri ajatus miksi sen pitää olla juuri tuossa missä on. En vaan enää muista sitä. Nyt silmään iskee vain tuo väli sen ja keltaisen paperin välillä. Ehkä ne roiskeet tähän vielä tulee joskus. Tuleeko teidän ikinä "korjattua" leiskoja tai lisättyä niihin jotakin sen jälkeen kun ne on jo kuvattu ja ehkä blogattukin?


5 comments:

Sanna said...

sulle olis jotain mun blogissa :)
http://www.papierstau.at/2014/04/26/11-facts-about-me/

maikko vee said...

Mullakin olisi sulle jotain mun blogissa (tosin vähän samaa kuin Sannalla, joka näköjään ehti ensin!).

http://askartelupoydanaaressa.blogspot.fi/2014/04/faktoja-ja-vastauksia.html

Piipero said...

Hieno leiska, ja onnittelut yksivuotiaille. Niin tytöille, isille kuin äidillekin! Kiva ettei ainakaan kauheesti kurjaa ja ikävää tähän leiskaan. Vaikka niillekin on tietty annettavaa tilaa.
Mä en ole kyllä vielä ainakaan lähtenyt muuttamaan tai korjailemaan blogiin postaamiani leiskoja sen jälkeen. Tosin en montaa ole blogiin laittanutkaan - enemmän kaikkea muuta kuin skräppäystä. En tiedä miksi.

Leiskatehdas said...

Nätti sivu! Niin se aika rientää! Onnea pikkuisille! <3

Täytyy munkin todeta, että munkin blogista löytyy sulle jotain. :D

Pinsku said...

Pinskun puuhastelut blogi on poistettu ja tilalle alan kirjoittaa pian puuhastelut blogia tervetuloa tutustumaan uuteen blogiin http://pianpuuhastelut.blogspot.fi/