Saturday, April 19, 2014

Refluksitauti?

Kaikenmoista uutta tässä on saanut kokea viimeisen 51 viikon aikana kun elämässämme on ollut nämä tylleröiset. Yksi ehkä kurjimmista on ehdottomasti ollut Noellen oksentelu. 

Äidille se on aiheuttanut suuremman pahan mielen kuin itse neidille, mutta sekin taitaa olla aika luonnollista äitiyteen kuuluvaa "en olekaan kaikkivoipa enkä voi millään estää kaikkea ikävää kohdistumatta minun lapsiini" pahaa mieltä. 

Jokatapauksessa aiheesta syntyi melko helpohkosti leiska. Kovin on tarinointi painotteinen tämäkin. Kuvat edelleen kännylaatua, pahoittelut. Tämä on kuitenkin toistaiseksi ainoa keino, joten näillä mennään. 


Materiaalit on vähän sieltä ja täältä. Vanhaa varastoa tuhotaan vimmatusti, ja koska skräppäysaika on kortilla (niinkuin muukin aika ;)), melkein kaikki sivuni syntyy omista varastoista kasattujen pakkien avulla. Mulle on kivempaa "tuhlata" muutama vapaa ilta pakkien tekoon ja sitten keskittyä todella skräppäykseen kun siihen hommaan varsinaisesti ryhdyn. Joskus pakkien kasaaminenkin tuntuu skräppäykseltä, ja alitajunnassa varmaan aloitan sivun tekemisen jo silloin.


Yleensä kasaan pakin aakkosia vaille valmiiksi, mutta usein myös lisään jotakin koristeita joita pakissa ei vielä ollut varsinaisen skräppäyksen aikana. Isoin helpotus minulle pakeissa on se, ettei papereita tarvitse pläräillä ja etsiä kun ne on jo valmiiksi mietitty. 

Kasaatteko te muut valmiiksi pakkeja tms vai onko jokaisen sivun tekeminen aina ensin sukellus askartelutarvikkeisiin? 

3 comments:

Taru Jehkonen said...

Kiva nähdä sinuakin taas täällä bloginin sivuilla, vaikka varmaan kädet on hyvin täynnä.

Minä kotona aloitan yleensä kuva tai haaste + kuva edellä sivun teon. Eli alan keräämään tuotteita... työhuoeeseeni on nykyään monet järjestetty skräppäykseen sopivasti - saman valmistan paperit samassa paikassa, saman väriset koristeet samassa paikassa jne..

mutta kun lähden askartelutapahtumaan niin teen "ison annoksen" pakkeja valmiiksi. Ja niistä riittää iloa yleensä pitkäksi aikaa. nytkin kaapissa on valmiina joku 10-13 pakkia valmiina tulevaan askartelutreffiin!

elina. said...

pupuni, ihanaa, että oot saanu noikin asiat kirjotettua ylös! ne meinaan unohtuu pian... harmittaa ku ite ei oo jaksanu kirjotella ylös kaikkee. ja sen lisäks oot saanu skräpättyä sen, huh! oot kyllä super! <3

Laura said...

Aivan ihana pikkuinen! Toivottavasti oksentelu helpottaa. Skräppäämisen avulla on hyvä käsitellä kaikenlaisia asioita.