Sunday, July 24, 2016

Scrapbook layout: Junassa - #ihanatalbumit

Finally I have time to share my next layout made in the "Scrapbook school". Fourth lesson was about the design and layout of the page. I like my pages to be in balance, but sometimes it's fun to make a page that is off balanced.

But this page is very balanced and not so embellished as my usual style. I felt like as the picture and the papers were so bright and colourful I didn't want to add many embellishments at all. 

Yet another memory captured, and that's what it's all about, right?


***
Skräppäyskoulun neljäs osa käsitteli sommittelua. Tykkään että sivuni on tasapainoisia, mutta joskus sommittelulla on kiva leikkiä. Tälläkertaa kuitenkin sivu on tosi tasapainoinen ja elementit mietitty siten, että kun oikealle ylös lisään jotakin, haluan lisätä jotakin myös vasemmalle alas. Sivua tasapainottaa mun mielestä myös tuo mustavalkokuvioinen paperi, joka on rajaamassa sivun reunoja. 

Tässä sivussa kuva ja paperit (AC: Amy Tangerine Better Together) oli niin värikkäitä etten halunnut koristella sivua kovasti, vain muutama tarra ja timantti riitti.

Mustat aakkoset alkavat olla melko lopuillaan mulla, ja tässä sivussa käytin kolmien eri aakkosten jämiä. @-merkki toimii a-kirjaimena ja $-merkit taas s-kirjaimina. Tällainen aakkoshauskuuttelu sopii mielestäni sivuun, jossa aiheena on leikki. Ja on kiva saada käytettyä suurin osa aakkosista. Noista $-merkeistä olisi voinut leikata sakarat pois, mutta sitten @-merkki olisi ollut ihan orpona, niin päätin jättää kaikki erikoisuudet paikoilleen. 
SaveSave

No comments: