Monday, July 25, 2016

Scrapbook layout: Noelle @ 2,5

Now when my girls are almost 3,5years old, it's about a time to publish a layout about Noelle when she was 2,5 years old. Time flies.

I used mostly KaiserCraft All That Glitters collection in this one. There where many of those border stickers in the collection packed I wanted to use them. Usually I don't like that kind of flowers but as the other colors were so bold I felt like that would soften the page. All stickers are from that collection (phrases, arrows and butterflies. 

Simple page, but still there is a lot to see. I'm liking this layout very much!


***
Kun tytöt kohta on jo kolme ja puoli vuotiaita, voisi olla aika julkaista sivu, jonka olen tehnyt Noellesta  kun hän oli kaksi ja puoli. Aika tuntuu menevän niin hurjaa vauhtia eteenpäin!

Käytin pääasiassa KaiserCraftin All That Glitters kokoelmaa tässä sivussa. Kokoelman mukana tuli paljon boorditarroja ja muitakin tarroja. Se on aina kivaa! Käytin aika paljon kokoelman tarroja sivuun; perhoset, tekstitarrat ja nuolet. Yleensä en käytä tuollaisia ruusukuvioita sivuissani, mutta tässä muiden elementtien ollessa niin voimakkaita, ajattelin hempeiden ruusujen tuovan tasapainoa. 

Tästä sivusta tykkään tosi paljon!

No comments: