Saturday, April 23, 2011

korttejakin on syntynyt...

... ja hurja päivitystahti senkun jatkuu. Kun mojo on päällä, sitä kannattaa hyödyntää. Kyllä tää taas tästä tasaantuu, se on ihan varma ;) Kaikki ne skräppäykset jotka on voinut julkaista on nyt julkaistu, ja vuorossa olisi kortteja.Kokeilinpa tehdä myös tällaista Pop-up korttia, joka on kyllä idealtaan ihan hauska, omasta toteutuksesta en niin tiedä.. :) Papereina ihanaa Crate Paper:ia tietty ;) Nauha on AC:n ja blingit You Do:n. Kukkanen on tehty neljällä eri leikkurilla; Isolla retrokukkaleikkurilla, Daisy kukkaleikkurilla, X-cutin retrokukkaleikkurilla ja X-cutin kukkaleikkurilla. Boordireunus on tehty Fiskarsin boordileikkurilla. Tekstin tein Dymolla.


Pitkän harkinnan jälkeen päädyin minäkin hankkimaan Marthan nuuttauslaudan (? voiko sitä suomeksi nimittää tuollaiseksi...???), ja sain käytettyä jo melkein hilloontuneita Colourcore kartonkeja. Tällaista ruudukkoa olen halunnut kokeilla jo piiiitkään, ja tykkään kyllä kovasti jäljestä. Ainoastaan mistä Marthan vehkeessä en tykännyt, oli nuuttausluu joka tuli laudan mukana, se oli liian kapea ja pieni mun käteeni. Onneksi oli oma isompi jo valmiina. Nopeasti valmistui vielä tällainen söpöinen vauva onnittelukortti. Postilaatikon vikako oli, mutta tuo junaboordileikuri oli ihan pakko saada, niin söötti se on! Nauhaa on yritetty solmia nätisti, mutta miten se voikaan olla niin kovin vaikeaa :) 

Jatketaan harjoituksia :)

5 comments:

Anski said...

Joo oot kyllä näköjään todellakin vauhdissa, hih! :) Ihania kortteja, ihan superhienoja taas kaikki!

Pammu said...

No ootpas ahkeroinut! ;) Ihanoita kortteja jokainen!
Mäkään en tykkää Martan laudan työkalusta...! Mua ei harmittanut yhtään kun se hukkui ;)

Laura said...

Tuo colorcore kortti näyttää kyllä tosi kivalta!!! niinkuin näyttää muutkin kortit tottakai! Tuo junalävistin on niiiiiin suloinen!

SannaS said...

oi joi ja voih ja WAUH!!!! huiman ihania kaikki!!! ja voih, toi ruudukko systeemi on kyllä pitänyt testata itsekin... =)

Jeppula said...

Tuo sienipaperi on ihanaa!