Wednesday, April 27, 2011

P*skis #88

Kevät se vaan etenee viikko viikolta, ja nyt ollaan jo menossa kohti vapun juhlintaa! P*skarteluhaasteessa juhlistellaan wabbua reseptillä 3 paperia, 1 nauha, 3 kukkaa.

Yleensä olen kovinkin nihilistinen näiden reseptien suhteen, mutta tällä kertaa lähti mopo käsistä. Lukumäärät ei täsmää ollenkaan (toki eihän niiden tarvitsekkaan) ja annettujen matskujen lisäksi tuli vielä laitettua muutakin. Ja kyllähän niin saa tehdä... mutta kun oon niin vaikea...


Paperit on kaikki Skräpteekin valikoimista; vihreä on keltainen toiselta puolelta, oranssi on tämä, turkoosinsininen on tämä ja pinkinpunainen tämä. Kukkaset on You Do:n samoin kuin helmenpuolikkaatkin. Isot pahviaakkoset on maalattu ensin reunoistaan mustalla ja sitten päällystetty paperilla. Paikoillaan ne pysyy tietysti liimalla. Koko komeus on kasattu ihanaan mustaan laatikkoon, setin isoimpaan, joka sekin Skräpteekistä!

12 comments:

Riikka said...

Ompa kiva ja iloinen!

Puuhis said...

Pirteä. Tämän jälkeen voi huolettomasti laittaa omaankin korttiin "noin" kolme paperia ja vähän päälle...

Laura said...

On se vaan ihana!!! Tykkään tosi paljon noista helmitarroista kun ne näyttää niin kivoilta. Mutta tässä taulussa on kyllä mahtavat värit! Ihanan pirtsakat!

Miia said...

Tää on niiiiin hieno!Ja täytyy myös mainita että kuvassa ei tule läheskään niin edukseen, mitä on livenä!

Niinu said...

Yhdyn edelliseen:)
Aivan älyttömän upea luonnossa! Värit nii-in herkut! Ja todella viimeisteltyä jälkeä...rouva rulettaa!

Pammu said...

Tää on niiiin UPEA! Kerrassaan namit värit!

pikkuhelistin said...

Ihana!

Jeppula said...

Lovely. Noi kirjaimet on ihan mahtavat!!!

Pia K said...

Upeat paksut kirjaimet ja namivärit :) Ehkä mäkin uskaltaisin osallistua haasteeseen, jos vaan varmistan että käytän vähintään annetun määrän reseptin matskuja...

Sanna said...

UPEA UPEA UPEA!
Ihanat värit, hieno idea, helmet ja muut koristeet piste i:n päälle!

SannaS said...

mä kävinkin kuolaamassa tätä perjantaina....HUIPPUIHANA!!! jouduin sit tän takia ostamaan noita kehyksiä ja kirjaimia.... ;)

Toukoleeni said...

Ihanat värit!!!