Friday, April 22, 2011

Postilaatikkoni on nälkäinen!

Olen tällä viikolla odottanut kovasti postia. Postilaatikoistakin piti oikein käydä räpsäsemässä kuva... ja tehdä sitten sivukin samalla.


Kaikki sivun materiaalit on Skräpteekistä, niistä voi kysellä sähköpostilla suoraan Miialta tai tulla poikkeamaan täällä Hämeenlinnassa! (Laittakaa viestiä jos tuutte, niin tuun moikkaamaan samalla!!!) Mustavalkoinen Priman talopaperi on vähän niinkuin akvarellipaperia, sitä olisi voinut myös värittää, mutta se päätyi nyt kuitenkin tähän ihan naturellina. Tummemmat talot on kohotettu 3d-tarroilla. Pohjana sivussa on kraftikartonki. 


Koristuksia laitoin lähinnä sivun reunoille. Mustat kukkakuviot on You Do:n boordimaista samettiteippiä, jonka olen leikattu halki keskeltä. Pohjimmaisena on saman firman valkoisia kukkia ja päällimmäisenä on Maya Road chipboard kuvioita, jotka on käsitelty Crackle Accentilla. Mustat pikkukirjaimet on Cosmo Criketin Tiny Typejä. Feed Me kyltti on kiinni Tim Holtzin memo pinnissä :) ihanoita nuokin mokomat!

5 comments:

maikko said...

oi miten kiva! talopaperia minäkin intohimoisessa hiplailin ja sinä olet saanut sen käyttöön ihan parhaaseen paikkaan. punaiset yksityiskohdat ovat ihanat :)

Marika said...

Magee! Ihanasti sopii paperi aiheeseen, ja nälkäinen postilaatikkohan se tietysti on!!!! ;)

Pammu said...

Jep, mun postilootalla on sama "tauti" ;D

Laura said...

Siitä tuli iiiiihana!!!! Ja hauskoja nuo sinun pikkuaakkoset. Hei, nuo punaiset aakkosethan näyttää tosi kivoilta. Pitää käyttää kyllä loputkin siitä pakkauksesta!!!

Jeppula said...

Mahtava idea nuo reunoissa olevat kukat, linnut ja kuviot!