Sunday, April 3, 2011

Omituisia kokoja ja tunnustus.

Lähiaikoina mun askartelut on olleet jotain muuta kuin niitä tuttuja kokoja mulle. Julkaisuun päätyisi ensimmäisenä tällainen (pelottavan iso) aukeama.


Tässä sivut erikseen (vinoon) kuvattuina.Sivussa on käytetty ihanoita Crate Paperin papereita Skräpteekistä.
Käytössä oli siis Season Collection - Friendly ja Little Sprout Collection - Sunshine. Käytin paperien molempia puolia, hauskasta Friendlystä leikkasin sivuihin kuvioita, pilviä ja tuon hassun linnun. Tein vielä lisäksi nuo kukkaset samoista papereista daisy-leikkurilla.

Autonmuotoinen chipboard-nappi sai päällensä vihreää distressin mustetta ja kiiltoainetta. Molempien sivujen reunojen muotoboordit on tehty Tim Holtzin stanssilla ja onhan se "Timpan piikkikin" taas näissäkin sivuissa viuhunut.<- Love it! 

Ihanaa kun sai taas vähän kasaan näitä vuonna 8 vuotta sitten tapahtuneen reissun kuvia, onneksi vielä muistaa sentään siitä reissusta jotakin :)


***

Taitava Maikko muisti minua tunnustuksella tässä taannoin. Kiitos iiiisostipaljon!


Saanhan olla tylsä, ja jättää tämän jakamatta eteenpäin? Mielestäni kun tämä kuuluisi ihan kaikille bloggaajille, teidän olemassaolo niin piristää arkea! Kiitos siitä!

4 comments:

Marika said...

Noi kuviopapereiden raunat on ihan must!! Wau!

Elina said...

Kerta kaikkiaan mahtava teema - pitääpä pitää seuraavalla ulkomaanreissulla silmät auki :)
Muotoboordit ovat ihanat ja värimaailma raikas. Hieno aukeama!

Jeppula said...

Mahtavia kuvia, hauskoja huomioita matkalta ja kiva toteutus:) Mulla kanssa ois vanhoja matkakuvia odottamassa skräppäystä, ehkä pitänee inspiroitua tästä;)

Pia K said...

Hyvä että jätit tunnustuksen laittamatta eteenpäin, niin mäkin uskallan tehdä saman :D