Saturday, June 9, 2012

Eilen tuunattua ihanaa

Eilen illalla suunnattiin maailman ihanimman mammun kanssa kohti Parolan kirjastoa ja työpajaa, jossa tuunattiin kirjoista uutta. Mahtava yllätys oli, kun Parolan Aseman ihanainen, taitava ja inspiroiva Katja oli meille työpajaa pitämässä! Katjan ohjeilla syntyi kahdenlaista tuunausta, minä valitsin tekemisekseni kranssin.


Oi että tykkään siitä valmiina ihan hurjasti. Oon aina rakastanut kirjoja, ja nythän ne saa vaan lisää elinaikaa kun niistä tuunaa uutta! Mun käsiini osunut kirja oli joku 30-40 -luvun koulukirja, jossa oli tiivistelmällisesti kaikkea tähtitieteestä matematiikkaan. Tähän kun lisää vaikka led-valot vielä talvella, niin aijai! (Joo, nautitaan nyt tästä kesästä ensin. :))Tuunaus into iski taas ihan uudelleen ja olisi mulla oikeastaan esiteltävänä pari tuunattua puutuoliakin, kunhan vaan saisin ne tänne blogiin laitettua. Täytyykin mennä niitä kuvaamaan samantien kun tuli mieleen! 

Seuraavaksi alan metsästämään Katjan kirjoittamaa Vintagen Viemää kirjaa, nimittäin yhden tuhotun/tuunatun kirjan kansista pitäisi puuhastella jotakin ihan muuta Katjan ohjein!


7 comments:

Merja said...

Kyllä mäkin olisin tuohon tosi tyytyväinen! Se on mielettömän ihanainen :)

Katjuska said...

ihana :)

Paula said...

Näyttää kyllä tosi hyvältä!

Parolan asema said...

Tuli kyllä loistava, mainiota kun pääsit paikalle, oli mahtava perjantai-ilta! :)

Marika said...

Wau!

SannaS said...

WAU!!!!! upea kranssi!!! =)

Paperia ja lankaa said...

Ihana! Minullakin on muutama idea muhimassa samaan tyyliin, mutta kun ei tunnu löytyvän aikaa...