Sunday, June 24, 2012

Kirjasto!

Tänä keväänä oon löytänyt rakkauteni kirjoihin uudestaan piiiiiitkän ajan jälkeen. Kirjasto tuntuu ihan valtavalta aarre-aitalta, jossa jokainen kirja tuntuu vaan odottavan pääsevän luetuksi. Tällä kertaa en ole lainannut juurikaan romaaneja, vaan keskittynyt "tietokirjallisuuteen". Eniweis, aihe ansaitsi ehdottomasti oman sivunsa. Ja aina kun menin kirjastoon, en muistanut ottaa kameraa mukaan. Mutta sitten muistin, että olin ottanut ystävän asunnon parvekkeelta viime kesänä kuva kirjastosta. Eikun printteri laulamaan vaan ja skräppäämään :)Maaleilla tuli sotkettua aika rankasti, ja vaikka aluksi mulla oli ajatus, että tuo BG:n kirjapaperi pääsisi tässä pääosaan, sitä jäikin loppujenlopuksi näkyviin vaan ihan vähän, heh. Kirjaimet on stanssattu aaltopahvista, vähänkö rakastan noita semiuusia stansseja!?!

Sivuun tuli sitten laitettua vähän kaikkea taas, ja olen huomannut että mulle on kyllä melko normaalia sotkea monen eri valmistajan tuotteita keskenään. Tuntuu, että meren takana se on skräppääjille hankalampaa jostain syystä. Onko eri valmistajien tai kokoelma tuotteiden käyttäminen samassa työssä susta vaikeeta?


10 comments:

Riikka said...

Rouhea sivu ja mahtavat kirjaimet!

Minulle sotkeminen on toinen luonto - on tosi hankalaa käyttää vain yhtä valmistajaa tai kokoelmaa :D

miia said...

Hieno sivu! :) Ja mäkin sotken eri valmistajien matskuja ihan miten sattuu. En edes koe tärkeäksi sitä kenen valmistama joku juttu on, kunhan se on kiva. Toki on pari lempparivamistajaa joiden papereita ostan "helpoiten", mutta kaikki käy kunhan omaa silmää miellyttää!

sannika said...

Mahtava aihe!

Ja mahtavat sotkut! :-)

Itselleni on kertynyt niin sekalaisten valmistajien tarvikkeita, että on vähän pakkokin yhdistellä... ei ole yhtä valmistajaa jolta olisi kaikkea, vaan monelta jotain.

Creomi said...

Ihana, ihanan!! Minusta on kiva käyttää eri valmistajien tuotteita sekaisin. Matskujen valitseminen ja sekoittaminen on oikeastaan tämän harrastuksen suola :)

tutteli said...

Ihana leiska!

Minulle sotkeminen on äärettömän hankalaa, varsinkin aiemmin :) Ennen saattoi mennä tunti jos toinenkin pelkkien materiaalien pyörittelyyn - ja silti en löytänyt omasta mielestäni yhteensopivia materiaaleja. Koin sen äärettömän turhauttavaksi ja samalla se vaikutti jo intooni askarrella. Sitten aloin tilamaan Scrap-Roomin pakkeja ja se helpotti huomattavasti skräppäystä ja muuta askartelua. Nykyään otan useimmiten yhden pakin esille ja lähden siltä pohjalta rakentamaan sivua - nopeaa ja helpompaa ja ilo askarrella on palannut! Viime aikoina olen jopa muutamia leiskoja tehnyt "sotkemallakin" :)

Sanna said...

tosi hieno sivu - tykkään tosta väriyhdistelmästä (taas :)...). mulle on vaikeaa pysyä vain yhden valmistajan materiaaleissa, sotkein lähes aina kaikenlaista sekaisin keskenään :D

Marika said...

Upea sivu!

Miten sä oot saanu stanssattua aaltopahvista ilman että koko kirkain on ihan lytyssä?

Paula said...

Tykkään tästäkin! Ihanat sotkut!
En mää käytä mun papereita, niin että voisin sotkea eri sarjoja keskenään - mää vaan hilloan niitä ;D

Anniska said...

Ihana leiska! Ja hienot sotkut :) ja stanssatut kirjaimet, hyvä idea käyttää aaltopahvia :----)

Ranu said...

Aaltopahvikirjaimet on tosi mageet! Sotkut vetoaa, ihana sivu.