Thursday, June 14, 2012

Vuonna 1998

Mukavaa, kun sain yhden hirmuisen vanhan valokuvan skräpättyä. En edes muista mistä tämä kuva pompsahti eteeni, mutta halusin ehdottomasti skräpätä sen.

Mulla on tosi paljon 6x6 lehtiöitä, joita on mun mielestä vähän haastavampi käyttää 12" skräppäyksessä, mutta tähän sivuun onnistuin niitä taas vähän käyttämään. Nuo silmälasi- ja vuosilukupaperit on 6x6 kokoa, ja punainen numeroboordi on leikattu 8x8 paperista. Kuvan alla on myös 8x8 paperi.

Muutamaa leimaakin käytin, taskukelloa ja tuollaista vanhaa kameraa sekä taustalle leimattu chevron/siksak-kuviota. Sivusta tuli oikein mieluisa vaikka en sitä alkuun uskonutkaan :) Oli kivaa vaan leimailla, roiskia suihkeita ja liimailla koristeita sen kummempaa miettimättä. Ja tuo naishahmo tarra on ollut mulla ihan järkyttävän kauan hillottuna, oon niin tyytyväinen kun sain sen käytettyä johonkin.

Hauskaa ja aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

6 comments:

Creomi said...

Hienosti olet käytettänyt 6x6 papruja (minustakin on haastavaa käyttää niitä skräppäyksessä). Aivan ihana tuo siksak-leimasin (haluaa sellaisen)! Kiva sivu!

Hanna- said...

On kyllä mahtava sivu! Värit ja tunnelma niin kohdillaan :) 6x6 papereilen käyttäminen skräppäyksessä on kyllä tosiaan haastavaa, mutta tässä se on kyllä onnistunutta.

Niinu said...

Mulla on aivan sama ongelma 6x6-papereiden kanssa! En pysty lainkaan hahmottamaan miten niitä voisi sijoittaa 12"-leiskaan...
Pitäisköhän munkin skräpätä vuoden -98 kuvasta...me mentiin silloin naimisiin;)
Tässä sun leiskassa on paljon kaikkea mistä pidän;siksak, numerot, silmälasit, naishahmo, kelloleima...aika perfect:)

Marika said...

Hyvin käytetty papereita! :)

elinarsku. said...

åznat! :D hauskaa. ja on kyllä mullekin mieluinen sivu. kivat värit ja leimailut. pitää varmaan itsekin kokeilla enemmän noita pienempiä papereita skräppäyksessä. sä ainakin onnistuit hienosti. :)

Merja said...

Minusta tämä on loistava sivu! Harmooninen ja muutenkin tasapainoinen. Koristeita on sopivasti ja ne on huolella valittu :) Tää tykkää toooosi paljon!