Monday, June 4, 2012

Tosi tarpeeseen

Oon nyt tosi innostunut erilaisten suihkeiden käytöstä, ja tässä yksi suihke-innostuksen synnyttämä sivu. Suihkeet taitaa olla nyt IN myös monen muun suomalaisen skräppääjän mielestä, ja onkin kiva vaihdella mielipiteitä ja kokemuksia asiasta!Halusin yhdistää tuon ihanan valkoisen swiss dot kartongin ja kirkkaita suihkeita. Suurin osa suihkejäljistä peittyy kuvan ja muiden härpäkkeiden alle, mutta halusinkin värin vaan pirskahtelevan tuolta mun takaa :) Se ainoa inhottava juttu suihkeissa on kartongin kipristyminen, mutta kyllä tämä sivu varmaankin tuolla kansiossa viimeistään suoristuu!

Mulla on käytössä kolmea erilaista suihketta: Glimmer Mistejä, Mister Hueyseja ja Dylusions suihkeita, ja tykkään kyllä niistä kaikista. Mun Glimmer Mistit on sellaisia missä on kimallusta mukana, Mister Hueysit peittäviä ja Dylusions suihkeet voimakkaan värisiä. Jokaiselle on siis oma käyttötarkoituksensa ja paikkansa :) Mitä suihkeita sä käytät ja mikä on sun suosikki?

7 comments:

Kaisa said...

Magee leiska ja tosi kiva väritys! Mäki tarvitsisin vinkin tohon paperin käpristymiseen. Kortteja varten hommasin jo paksumpaa paperia, josta teen taustat.

Riikka said...

Oma suosikkini on (vielä) itse tehdyt mustemistit, vaikka kyllä noille Glimmereilläkin tulee pelattua aika paljon. Eilen kotiutuivat uudet Dylusionit, joten en ole ehtinyt vielä testaamaan, mutta epäilen, että ne ohittaa Glimmer Mistit.

Paperin käpristymiseen semmoinen vinkki, että voi kokeilla kostuttaa myös nurjaa puolta - joskus auttaa se, kun paperin kuidut turpoaa kummaltakin puolelta. Mutta mun käppyräiset sivut suoristuu aika hyvin ihan albumissa.

Puuhis said...

Minä olen vasta aloittanut suhkeiden kokeilun. Mulla on omatekoisia mistejä Distress Inkeistä, muutama glimmer mist ja jokunen perfect pearls misti. Tuo viimeinen on kyllä ihan surkea - mihinkähän ne on tarkoitettu? Värit oli purkissa herkulliset, mutta ne on niin hailuja että eihän paperiin edes tule sävyjä juurikaan. Käytän lähinnä veden korvikkeena...

Nuo Dylusonit näyttää blogien perusteilla houkuttelevilta. Haluaisin karkkivärejä, joita ei saa DI:llä. Muuten niistä kyllä tulee ihan hyvät värit papereihin.

SannaS said...

oi miten ihana sivu!! =)

suihkeita tulee joo käytettyä..itsetehtyä distress inkeistä (ja perfect pearls jauheista), dylusions suihkeet on niin POP ja positiivisesti olin yllättynyt glimmer mistin chalk board suihkeesta, jota mulla on vaan yksi, mutta värin intensiivisyys yllätti. kyllä ne dylusions suihkeet on tällä hetkellä lempparit kun niissä on niin upeet voimakkaat värit!! =)

Creomi said...

Sulta löytyy ihania suihkevärien sävyjä! Kaikkien kommenttien perusteella pitää varmaan hankkia kokeiluun yksi (ainakin!) Dylusions suihke. Glimmer mistejä, myös chalk board, sekä itse tehtyjä suihkemaaleja olen lähinnä käyttänyt. Mister Hueysit ja Smooch spritz suihkeet ovat kanssa hyviä. Perfect pearls misteistä olen ihan samaa mieletä kuin Puuhis.

sannika said...

Ihana väripommi!

Jeppula said...

Ihanan räväkkä sivu! Wau!