Friday, March 4, 2011

Egoilua IS11:ssa ;)

Viimeinen IS11:ssa valmistunut leiska uunista ulos. Tämä kylläkin valmistui ensimmäisenä näistä kolmesta. Jos edellisessä sivussa väriä oli vähän, tässä sitä riittää. Ei kuitenkaan ihan ensinnä julkaistun veroisesti - joku saattaisi jopa huokaista helpotuksesta.


Melkein kaikki tässä sivussa on paikanpäältä ostettua, vain aakkoset, vihreä kartonki ja valkoinen kynä on omaa varastoa. Kuvatkin otin perjantaina Macin kameralla kun pakkailin viikonloppua varten. Aika tässä-ja-nyt skräppäystä siis.


Kovinkaan suurta yllätystä sivussa ei ole, paperia nauhanoloisesti rypytetty ja muutamat superihanat blingit ympyröiden seurana. Timpan filminauhaakin sivuun päätyi, sen seuraksi sitten tuollainen ihana karvapörrihaaraniitti. Karkkia, eikö vaan?


Mun suosikkini :)

14 comments:

omuli said...

Kyllä, olet ihana :) Ja niin on tämä sivukin, ihanat värit ja kivoja yksityiskohtia ja asettelukin on tosi, tosi jees!

Riikka said...

Herkku ja karkki! Ihana :)
En osaa päättää, mikä on suosikkiyksityiskohta, mutta ommelmainen, valkoinen rajaus tai nauhamainen paperi menee sinne kärkipäähän.

Merja said...

OOT IHANA!! Ja tämä leiska huippu!
Edellisestä postauksesta sen verran, että unohdettiin, että sun piti opettaa mulle miten tuo kukka tehdään! Mutta onpahan ainakin hyvä syy nähdä pian!!

Pammu said...

Ninni, sää oot ihana!
Mii tykkää tästä leiskastakin ;)

baula said...

Juu ihana oot ja niin on sivukin. Filminauha <3, "nauhapaperi" ja värit. Pakko mennä skräppäämään kun kaikki bloggaa näin ihania sivuja. :)

sannika said...

Haha, sä olet ihana ja me ollaan i-h-a-n-i-a kun jätetään kommentteja! Tässä on upeat värit, mahtis kuvat ja loistava fiilis. Lemppariyksityiskohtani on itse asiassa huutomerkistä tehty i - tähän otsikkoon oikeastaan kuuluu huutomerkki ja siinähän se on kotoisasti! ;-)

Ellis said...

Ihana, ihanat värit, ihanat yksityiskohdat, ihana SINÄ, ihana kokonaisuus. Ihana inspiraatiopläjäys! Ihana iloisuus. Ihana.

Jeppula said...

Ihastelin tätä ihanuutta jo paikan päällä. Ihanat kuvat ja kokonaisuus. Tykkään tuosta vekitetystä "nauhasta" ja filminauhan pätkä on kiva yksityiskohta.

Pia K said...

Oi voi, sulta tulee IHANIA leiskoja semmosta tahtia että mä en ehdi kommentoida! Noi valokuvat on tässä sivussa ihan parasta - kaiken jo aiemmin mainitun lisäksi :) Ja oli kiva nähdä IS:ssä - jos en oo vielä ehtinyt mainita...

SannaS said...

sä oot niin ihana...huiman ihana sivu!!! =)

lehtipollo said...

Niin ootkin! Ihana pirteänvilli sivu! Rutattu paperinauha, ynpyräkoristeet, filminauha, piparireunat, kuvat...

Veeruliiru said...

Sä oot kyllä niin HANA! Tää on kyllä niin mun lemppari sivu, noi värit on jotain niin uskomatonta!!! <3

maiju said...

Kyllähän sä Niina niin ihana olet. Sullakin on näköjään samanlaisia tapoja kuin mullakin eli otat itsestäsi kuvia Macilla. Mä otan tuollaisia kuvia alvariinsa... mutta en ole niistä vielä "skräpännyt" ;)

Kaisa / Pinjami said...

Apua, nyt mä en osaa enää päättää kumpi on ihanampi, tuo talvileiska vai tämä :) Tässä mätsää kyllä aihe ja kuvat ja koristeet ja ihan kaikki mun makuun. Tykkään :D