Wednesday, March 16, 2011

P*skis #82 - inspiroidu kuvasta

Kevät, sieltä se onneksi tulevi, vaikka aina ei siltä tunnuisikaan... Yhtä varmasti tulee myös keskiviikkoisin uusi P*skarteluhaaste, ja tällä viikolla inspiroidutaan herrrrrrkullisen värisestä kuvasta.


Minun inspiraatio lähti väreistä. Ja ehkä vähän myös tuosta asfaltin läpi tunkevasta vihreästä kasvista. Sieltä se kevätkin puskee pimeyden keskeltä. Ihanaa. En muista koska olisin ollut viimeksi näin innostunut keväästä.


Tämä oli sellainen vartin pikaleiska (+ maalin kuivuminen, tietty). Ihanaa, rentoa ja hyvää. Onneksi välillä on tällaista. 


Kuvan takana on erkkaa, kraftikartongille on roiskittu valkoista, pinkkiä sekä keltaista maalia ja kahdenlaisia perhosia napsuteltu papereista. Perhosien lomaan piti vielä laittaa vähän Pearl Makerilla tehtyä helmiä. Alunperin täysin pinkit glitterikirjaimet sotkin reunoilta vähän keltaisella maalilla, ja niistä tulikin aika hauskat. No joo, oon kyllä tosi tyytyväinen koko leiskaan, yey!

17 comments:

Jeppula said...

Mitä, siis tämäkö ihanuus syntyi vartissa? Vau, itse olen hidas paperien pyörittelijä ja ihailen, että joku saa aikaan pienessä ajassa näin kauniin lopputuloksen:)

Anonymous said...

Olis kyllä tosi kiva jos itsekin sais jotain vartissa aikaa, turha toivo!
Oikein kaunis leiska.

sannika said...

Jei! Keväältä näyttää tosiaan!

Riikka said...

Ihana tuo perhosparvi!

Veeruliiru said...

Taas ihana väripläjäys! Vähänkö sun maalailut näyttää hyvältä!! Ja liihoittelevat perhoset helmien kera... Sivusta oikein huokuu hyvä fiilis!

Anonymous said...

Jee Kevät!!
tykkään tykkään! (siis leiskasta ja keväästä tietty kans)

Laura said...

On kyllä todella kaunis!

maikko said...

voi ihananuus!

Elina said...

Ihanaa, kevättä siis mielessä sielläkin suunnalla! Ja tämä sivu jakaa aurinkoista fiilistä kaikille sitä katsoville. Aivan ihana!

SannaS said...

WAU WAU ja WAU!!! mahtava sivu!!! =)

Napsuliini said...

Voi kun IHANA leiska! Niin ihkut värit, ihanat perhoset, niin ja mainitsinko nuo värit =)
Ja oletpa saanut hyvänmallisia helmiä tehtyä.

xing said...

Keväinen! <3

Ja hei, pohditko aikaisemmin tullin muuttamista? Huomasin postissa, että pian tullijutut voi hoitaa nettipankin kautta ja paketti tulee sen jälkeen ihan normaalisti kotiin tai lähipostiin asti

Pammu said...

Ihanaihana!! Mahtavat perhoset ja ihania maaliroiskeita ja erkka ja... Oi <3 ;)

Kaisuliina said...

Hei! Tulin mainostamaan blogissani olevaa lorukorttivaihtoa! :)

Juuli said...

Vauvauvau, ihanaihanaihana!! Tarviin tätä menoa kohta puheterapiaa! :)

Tää on ihan älyttömän nätti sivu, noi perhoset on jotenkin niin keväisiä, ihan niin kuin koko sivu <3

Piia said...

Tää on niin hieno - eikä todellakaan uskois että vartissa olet loihtinut sen! Mutta taitoa se varmasti on vaatinut ja sitä sulta kyllä löytyy - ei nimittäin onnistuis kyllä multa :) Pelkästään papereidenvalintaan vois vierähtää tuo vartti ;)

Anski said...

Ihailin tätä jo aiemminkin. Nuo maaliroiskeet ja perhosrykelmä ovat niin upeat! Harmi etten kerinnyt osallistua tohon haasteeseen!