Wednesday, March 9, 2011

P*skis #81 - piirrä jotakin itse!

Siis oikeesti apua, kuka näitä haasteita oikein keksii tänne P*skikseen ;) ;P

Tällä viikolla kaivataan jotakin itse piirrettyä. Mullahan ei oikeestaan ole annettu yhtään piirroksellista lahjakkuutta, joten suurten ponnistelujen jälkeen, korttiin päätyi itsepiirrettyjä lehtiä ja katkoviivaa :) Kas, pitää mennä sieltä, missä aita on sopivammalla korkeudella itselle.


Perhosleikkuri tuli vihdoin merten takaa, samoin ihana alareunan pilviboordileikkuri. tykkää! Näitäkin tulee nyt näkymään ihan tarpeeksi tulevaisuudessa. Oli niillä onneksi muutakin matkaseuraa, joten ei ole ihan pelkästään näillä kahdella tarvii leikkiä :) 

On se kyllä ihanaa, kun netistä saa mitä vaan. Kukahan vaan tulevaisuudessa hakee mun paketit tullista, kun meidän kaupungista se lopetetaan huhtikuun lopussa. Aika inhaa hakee pakettia Lahdesta (70km) tai Helsingistä (100km)... ei hyvä.


Elinarskun nappiohjeella tein kukkaseen keskelle paperikraklenapin. Ne on vaarallisia, niihin jää ihan koukkuun. ;)

6 comments:

Kirsi said...

Tosi kaunis kortti ja ihanat värit olet tähän valinnut. Tuo kukka on kaunis ja kivasti koottu!

Piia said...

Ihana kortti! Upeat värit ja ihanasti raikastaa kokonaisuutta entisestään nuo omat piirretyt jutut!

Jeppula said...

Ihana kortti:) jokainen tyylillään, katkoviiva on tyylikäs, sopii tähän kuin piste iin päälle, ei se enmpää piirrustusta ois kaivannutkaan;)

Riikka said...

Ihanan keväinen ja iloinen kortti :D

Nappeihin tosiaan jää koukkuun.

Susa said...

Kaunis kortti!!! Noi napit on kyllä mageita :) (mun eka testi meni vähän ;) pieleen, mutta sitkeesti oon aikonu vielä koettaa)

Pammu said...

Mahtisupea kevätkortti! Ja herkkuja leikkureita ;)
Ja voin kertoo, että ei oo aina kovin helppo homma niilläkään, jotka näitä haasteita keksii... t. nimim. P*ska(rtelu)n turahdus ;D