Tuesday, March 1, 2011

IS11 takana!

Jokos minäkin saisin blogiini laitettua jotakin viikonlopun tuotoksistani. Ajattelin ensin esitellä kaikki yhdessä koossa, mutta päätinkin pihistellä :)

Ensimmäisenä pääsee esille leiska, josta tykkään joka katselukerralla enemmän. Se on väreiltään ihan sekopäisen hullu ja ajattelinkin ensin, ettei tästä kyllä tuu yhtään mitään. Mutta tulihan siitä. Tämän matskut oli Elinarskun tekemässä "viiden euron haaste" pakissa mulle. Mä sanoin, etten halua määritellä mitenkään mitään väreistä tai mistään, niin sain kyllä sitten tuta sen nahoissani. Violetti/lila on mulle ihan kaikkein vaikeimpia värejä. Sitä saa mitä tilaa...


Pakin pelasti kohokuvioitu kartonki, pallonauha ja narren tekemät ihanat napit, joista raaskin käyttää vain tämän yhden. oh ja nam.


Kiitos pöytäseurasta huippuille Veeruliirulle, Pammulle, Merjalle, ja vuoden skräppääjä 2011 elinarskulle, oot paras! Oli ihana myös saada uusille blogeille kasvoja, ja vaan fiilistellä samanhenkisten ihmisten kanssa. Ootte ihania kaikki! (Oonko mä tänään jo sanonut, kuinka kivaa mulla oli?)

9 comments:

Marika said...

Tää on kyllä ihan mahtava sivu! Ei uskois, että violetti on sulle paha :)

Mä tosin luulin, että tää työ on toisinpäin ja sä osallistut sillä Inspis haasteeseen XD

Oli mukava nähdä taas :)

Laura said...

hihii!!! mahtavaa kun tuo kuva pääsi vihdoinkin leiskaan.. mutta en kyllä ala kun otsikoksi ei tullut hedelmälumiukko! höööööh! :)

Riikka said...

Mainio sivu! Oli kiva nähdä :)

elinarsku. said...

voisitko vielä vähän hyppiä tasajalkaa samalla kun sanot kuinka kivaa oli? se oli niin kivaa!
ja edelleen, musta sä onnistuit ihan sikahyvn tän pakin kanssa! mä ainaski tykkäsin tästä heti. ja käytit tosiaan vielä tota "vaikeempaa" puolta tosta sassan paperista. hulumes!

Puikkis said...

Moi vaan! Tulinpa tännekin sanomaan että näin sut Vuosaaressa kyllä, mutta en uskaltanut paljoa häiriköidä teitä paikkanne maksaneita :-D

omuli said...

Onpa ihana sivu! Normaalisti en tykkää violetista, mutta tämä sivu on siitä huolimatta/sen ansiosta aivan ihana! Tosi kiva asettelu ja kaikki kohdillaan.

PS: Vähän kade teille kaikille IS:een osallistuneille... ehkäpä pääsen mukaan taas ensi vuonna, toivottavasti...

Jeppula said...

Upea taas kerran tämä sinun sivu! Ja hienosti olet selättänyt liilan värin;)

Veeruliiru said...

Oli niin yltiökivaa skräppäillä yhdessa teidän kanssa!! Kiitos kerrassaan loistokkaasta pöytäseurasta! <3
Mulla oli maanantaina ihan vatsalihakset kipeenä kaikesta nauramisesta... =)
Joo, ja sivu toimii! Ja hedelmät kans!

maikko said...

oli kiva kurkkia teidän tekemisiä, vaikka olin vähän tööt kaikesta viikonlopun ihanuudesta että unohtui vissiin esittäytyä.

minäkään en varsinaisesti pidä violetista, mutta tässä se näyttää upealta! korostaa taustalla hienosti muita värejä!