Sunday, August 14, 2011

Komistus ja pakkasta / Handsome and freezing

Taidanpa postata pari leiskaa samaan postaukseen, näitä kun on tänä viikonloppuna syntynyt :) Onpa ollut kyllä ihan huippu viikonloppu!
I think I better but two layouts into one post as there is still some to come :) What a fun weekend it has been!

Ensimmäinen on Start here haasteeseen. Kuvat on blurrattu, sorry. Nämäkin kuvat on odottaneet aika pitkään (vuodesta 2006) skräpättäväksi pääsyä :) Tarinointi löytyy kukoaskelpaperin takaa. Otsikolla oli kiva leikkiä. Halusin tehdä sivusta miehisen (?) ja leikikkään samalla kertaa. Itse kyllä tykkään tästäkin. 
First one is to the Start here challenge. Pictures are blurred, sorry. Those pics have been waiting for quite a bit (from year 2006) to end up in a layout :) Journaling is hidden behind that houndstooth paper. I had some fun playing with the title. I wanted to make the layout man-ish yet playful. I like the result very much.


Toinen sivu on värihaasteeseen; punainen, valkoinen, turkoosi. Nam. Mikä ihana yhdistelmä. Osuttiin lappiin hiihtelemään melkoisen kylmillä säillä. No kaunista oli ainakin! Tuli taasen yksinkertaisempi leiska, on niin ihana tehdä vähän erilaista välillä.
The second one is for the red, white and aqua challenge. What a brilliant color combo! Just love it. The page is about our trip to northern Finland last winter, when it was seriously C-O-L-D!!! But really beautiful. Yet another simple layout, it's fun to do these for a while.


Sellaista, nyt seuraavan kimppuun :)
Ok, I'm off to do the next one :)

7 comments:

maikko said...

on tainnut olla aika kiva skräppiviikonloppu, kun on syntynyt niin kivoja sivuja!

mansikkasivu on mun ehdoton suosikki, aivan ihanasti väriä ja asettelu on mahtava! hurjan herkullisen näköistä, joten aihe tuntuu ihan kidutukselta, kun koko sivun voisi syödä.. mutta etsentään onneksi ole allerginen skräppisivulle, joten voithan lohdutukseksi syödä sitä silmilläsi :D

handsome-sivukin on kyllä hurjan upea ja blurrausten paikallehan voi nyt sopivasti kuvitella sen oman herransa ;)

Sanna said...

Hienoja molemmat!!!

Sarah said...

Lovely LOs x

Emi said...

Voi miten ihania!

Laura said...

On se vaan tuo väriyhdistelmä turkoosi-punainen-valkoinen niin superihana! Se on niin pirtsakka! ja tykkään tuosta lämpömittarikuvastas ihan superpaljon!

Hihii, tuo ylempi leiska kyllä pisti hihittelemään. Voi harmi kun ei päästä näkemään koko kuvia :).

shire said...

These are beautiful layouts!! I read at shimelle.com that your sommer holiday ended with the challenges, my holidays, too :)
Inga

Napsuliini said...

Tosi hauska tuo Handsome-leiska. Hyvin onnistuit saamaan miehisen mutta leikittelevän, värit sen tekee.

Ja tuossa toisessa todellakin toimii tuo yksinkertainen välittämään kylmyyden. Ihania leiskoja!