Wednesday, August 3, 2011

P*skis #102 - Koristele tagi

Taas tuli P*skarteluhaasteen ansiosta tehtyä jotakin sellaista, mitä ei ehkä olisi tullut muutoin kokeiltua. Nimittäin tagi. En tiedä, miksen koskaan ole sellaista edes koristellut saati sitten tehnyt, mutta nyt olen. Jee!
P*skarteluhaaste made me try something I might never would have tried. A tag card. I don't know why I haven't tried to make one but anyways now I have. Jay! 


Tagi matkasi 100km etelään ystävälle, josta ei ole kuulunut pitkään aikaan. Se on, kun ei ole Facebookissa (järkyttävää eikö?) niin ei yhtään tiedä mitä toiselle kuuluu. Siis paitsi kysymällä :)
Leikin vähän suihkeilla, musteilla ja leimoilla, teksti on BG:n minimono aakkosia. Oli kivaa, valmistui nopeasti ja sai leikkiä. Kandee kokeilla. 
(It says: should we call?) This one travelled 100km south to a dear friend from I haven't heard for a while. When your not on Facebook (shocking, isn't it?) you don't know what's going on in somebody's life, unless you ask :)
I played with mists, inks and stamps, text is made with BG minimono alphas. This was fun, fast and I got to play. You should definitely give it a try.

8 comments:

Kootut teokset said...

Sama vika täälläkin. Yhtään tagia en muista koristelleeni... Tää sun tagi on kyllä upea. :) Todella herkulliset värit ja ihanat suihkuttelut. Ja toi puhelinleimasin on kyllä ihan huippu. <3

Marika said...

Magee tagi! Tää pisti mut harkitsemaan tagin tekoa (mäkään en oo ennemmin teheny...)

Ihailen sun päättäväisyyttä fb:n suhteen!

Anski said...

Ihana :) Puhelin ja kellot on ihan mahtavat!
Neäääh, ei se facebook enää oo ees in ;D Tai siis, tuntuu ettei porukka sinne hirveesti enää mitään kirjoittele (tai ainakaan verrattuna aiempaan) ja osa on tainnu jo lähteä poiskin sieltä.

Mini said...

Ihana tagi! Upeat värit ja mainio tunnelma. Tuolla tagillahän voisit osallistua vaikka uuden vintage-haasteblogin ekaan haasteeseen, olet varmaan jo tietoinen kyseisestä blogista? Muutenkin aivan ihania skräppäyksiä sulla, kyllä tässä vasta-alkaja katsoo ihan kateellisena :D

Anonymous said...

Tosi hienot värit tagissa!
Ja tuo puhelin on kyllä ihana. :)

Pammu said...

Mahtishuippu-upea! Ihanat noi suihkuttelut eri väreissä! Nauhat on kans kivasti nidottu! ;)

Maaret said...

HUIPPUtagi, siis ihan mahtava, mä tykkään!!!!!!!!!

Laura said...

Minä tein tageja joskus silloin kauan sitten kun aloin tekemään kortteja, mutta kyllä viime kerrasta on jo tosi pitkä aika. oih. Iiiiiiiiihana tuo keltainen väri ja puhelin on kiva ja kellot on kivoja ja aakkoset ne vasta kivoja onkin! iiiik!