Thursday, August 11, 2011

Merihenkistä? / Sea-ish?

Hih, tuo Sea-ish vähän naurattaa... :) No, mutta siis... Loman viimeisiä päiviä täällä vietellään, maanantaina saa taas palata konttorille. Loman aikaisen Helsingin reissun Suomenlinnan osuudesta on syntynyt muutamakin sivu, tässä näytille ensimmäinen. Kovin sininen sekin! Mutta nyt vaan tykkään sinisestä niin paljon!
I'm enjoying the last days of my summer holiday, on Monday I'm heading back to the office. On our trip to Helsinki we visited Suomenlinna and I have already made couple of pages about that. Here is the first one. Quite blue. But I just like blue so much right now.


Mustetta on taas tuputeltu vähän joka paikkaan, paperien ja kahden kuvankin reunat on Vintage Photolla käsitelty. Ihana tekstinauha on Skräpteekistä. Aakkoset stanssattu Quickutzin stanssilla. 
I used Vintage Photo ink on the edges of papers and on two picture edges as well. That adorable ribbon with text is from Skräpteekki. Alphabets are made with Quickutz die.

6 comments:

maikko said...

hyvät, merimatkan henkeen sopivat värit! kiva tunnelma ja ihanaa vanhahtavaa meininkiä!

Riikka said...

Mainio sivu ja raikkaat, mereen sopivat värit!

Laura said...

Tosi kiva tuo sinisen sävy, mitä käytit tässä leiskassa! Ja usko tai älä, minä tykkään jopa tuosta kukonaskeleesta tässä! käääääääk! Huippuleiska!

Jeppula said...

Musteen käyttäminen on vaan hyvä juttu:) Kokonaisuus näyttääpi hyvälle!

Emi said...

Tosi kiva sivu! Värit sopivat täydellisesti yhteen keskenään!

Marika said...

Kaunis värimaailma, vaikken sinisestä niin pidä! Ihan mahtis sivu!