Saturday, August 13, 2011

Paperi silpuksi / chop your paper

No niin, ensimmäinen varsinainen Shimellen skräppiviikonlopun haaste tehtynä. Tässä haasteessa piti käyttää paperia suurimmaksi osaksi koristeena.  Melko kirjaimellisesti tulikin haaste otettua vastaan, pari pakollista perhosta vain sivuun eksyi :)  Kaikki kuviopaperit on Sassafras:n Sweet Marmalade paperikosta. Sekopäisestä väripaletista huolimatta tuli oikein mieluinen sivu!
Yes, first actual Shimelle's online scrapbooking weekend challenge page done! The idea was to chop up your paper until you get embellishments from it. All of my patterned papers are from Sassafras Sweet Marmalade paper pad. Although the end result is quite busy, I still like it!9 comments:

SannaS said...

wwwwaaaaauuuu!!! ihan mielettömän upea sivu!!! UPEAsti käytetty papereita...huippuihana!!!!! =)

Sarah said...

Beautiful LO. Strawberries look delicious too x

Piipero said...

Sekopäinen väripaletti niiiin toimii tässä kohtaa! Aivan hillitön ja ihana sivu! :)

Laura said...

Nämä sassafras lassin paperit on kyllä just niin ihanan sinuntyyliset. Niissä on niiiiiin paljon väriä ja kaikki niin ihaniakin.. juu, ja pirtsakoita! :) Voi että kun et saa syödä mansikoita. höh! Muuta tänne kun täällä mansikat ei ole edes hyviä niin et jää mistään paitsi.

elinarsku. said...

mikset saa syödä mansikoita? mitä multa on menny ohi???
mutta sivu on älyttömän makea, hih! ja väripläjäys toimii kyllä tässä.

Rebecca said...

Very pretty!

Kim Strother said...

I don't think the page is too busy. I really like it and I think the flowers in the top cornor to the photo helps to lead the eye! Nicely done!

Sanna said...

wau wau wau!!!

lehtipollo said...

Tämä sivu on kyllä ihan käsittämätöntä parhautta! Upea väripläjäys ja just sopivasti tyhjää tilaa. Parka jos et voi syödä mansikoita!