Saturday, August 13, 2011

Shimellen luonnos / Shimelle's sketch

Eilisen huippukivan päivän päätteeksi ehti myös skräppäämään. Vielä saman päivän tapahtumista! 
After a fun fun day yesterday I still had some time to scrapbook. About the fun day of course.

Shimellen luonnos näytti sen verran kivalta taas, että halusin tehdä sen mukaan sivun sormiväreillä leikkimisestä. Eli maalaamisesta a.k.a. "määmää". Ja vähän määmään maistamisestakin. ja sotkusta.
Shimelle's sketch looked so inviting again, that I wanted to use it to make a layout about playing with kids paints (I have no idea what is sormiväri in english....). "Määmää" was her way to say: paint. There was also a need to taste the paint and to make a big big mess. But it was so fun!


Mikä sopisikaan paremmin maaliaiheeseen sivuun, kuin maaliroiskeet? Mun roiskeista tuli tällä kertaa aika pieniä, ihania noi roiskeet, kun ei koskaan tiedä millaista jälkee sieltä siveltimen päästä oikein tulee! Ihastuin tuohon Elinarskun ottamaan kuvaan niin, aivan parasta tuo kuvakulma. Tekstitägi näyttää piilotarinoinnilta, muttei ole, vaan on ihan teipattu juuri tuohon kohtaan. 
What would go better with a painting subject than paint drops? My drops came out small this time :) It's fun when you don't know the end result before actually seeing the drops on the page. I fell in love with the picture Elinarsku took of us, I love the view angle! Journaling looks like it is hidden behind the picture, but it's not, it's glued to that position.

Olipas kyllä ihana päivä (kai nyt kun tuo gumitötö on niin ihana ja aurinkoinen ja äiti niin rakas mulle!) ja sivustakin tykkään niin hirmusti. Oh joy! Tällä innolla on hyvä jatkaa Shimellen viikonloppu croppia, tulkaahan mukaan!
Yesterday was really a fun day (well with the best company ever you can't go wrong :)) and the page came out just perfect to me. I'm so happy! With this enthusiasm it's great to continue Shimelle's weekend crop, hop on and join the fun!

6 comments:

kiala said...

Onpa ihanan aurinkoinen sivu! Kuvakulma on kyllä tosi hyvä!

Pammu said...

Mahtissivu! Ihanan pirtsakka!

xing said...

Aurinkoinen! Mukavaa skräppäysviikonloppua Shimellen cropissa

Marika said...

Wow, mitkä värit!!!! Ihan mahtavat! Tästä tais just tulla mun suosikki leiska sun tekemistä :)

Teillä näytti olleen hauskaa! :)

Laura said...

Oon kyllä samaa mieltä muiden kanssa että on kyllä niin huippuihanat värit!!! iiiiiik! Ja tuo kuva on suloinen. Oliko sinullakin maalia joka paikassa? Tagi näyttää hirmuisen kivalta!

elinarsku. said...

meidän pikku "määmääjä" selitti tänään enomiehelle innoissaan että kuka oli kylässä eilen ja mitä tehtiin. :D "Ninni määmää!" ja maailman levein hymy!
on kyllä tosi ihana ja onnistunut leiska, kiva nähdä ei-pikseleinä vihdoin. ;) värit ja boordit ja tagi ja kaikki!
(niin ja sinäkin meille kovin rakas!<3)