Tuesday, June 21, 2016

Scrapbook layout: Reipas pikkuinen tyttö


Hello, it's me again!

I have got at least 30 scrapbook pages ready to be posted her, but it's not as easy as one might think.  The most difficult thing in posting these old layouts is to remember what I did. :) Here I just wanted to play and put down some thoughts about my daughter. 

I like that this one has a bit different layout than usual. Once again I used mostly my stash of already cut papers. I picked up all the embellishments that would go with the colors and used the visual triangle to place them so that they would make the eye go to the picture first. 

Liking how this turned out!


***
Minä täällä taas terve!

Mulla on ainakin 30 skräppisivua jotka vain odottavat julkaisua tänne blogiin, mutta se ei ole ihan niin helppoa kun sen luulisi olevan. Hankalinta näiden vanhempien leiskojen postaamisessa on se, ettei muista enää mitä on näissä oikein tehnyt. Tässä halusin vaan leikkiä ja laittaa ylös joitain ajatuksia tyttärestäni.

Asettelu tässä on vähän erilainen kuin mulla yleensä, mutta tuttuun tapaan suurin osa papereista on jämäosastoa. Koristevarastosta valitsin kaikenlaista mikä sopisi värimaailmaan ja asettelin ne visuaalisen kolmion mukaan, jotta silmä etsiytyisi kuvaan helposti. Tykkään lopputuloksesta kovin.


No comments: