Sunday, June 26, 2016

Scrapbook layout: Sweet darling

Yet another scrapbook page made earlier. This one was heavily inspired by Terhi and it was fun to do, but totally out of my comfort zone. I like to sometimes try new techniques and styles just to develop mine.

So lots of layers behind the picture and stamping and misting on the background. But still the main focus is on the picture.


***

Tässä jälleen jo aiemmin valmistunut sivu, johon mua inspiroi suunnattomasti Terhin skräppäykset. Tätä oli hauskaa tehdä, vaikka onkin kaukana mun normaalista tyylistä. Kuten sanottu jo monesti aiemminkin, tykkään kokeilla uusia tekniikoita! Se on virkistävää.
Paljon siis kerrostelua ja leimailua ja roiskeita taustana, kuva pääosassa kuitenkin.

2 comments:

Leiskatehdas said...

Ku mä kattelin tätä sivua, ajattelin, että oot sä taitava ku osaat tehdä niin eri tyylisiä sivuja. Tässä on niin hempeät sävyt! Ihana karkki!

Sitte luin tekstin, kannattaa siis kokeilla rohkeasti oman mukavuusalueen ulkopuolelta, kun tulee näin loistavaa jälkeä! <3

Terhi Koskinen said...

Mielettömän kaunis sivu <3
Mulla meinaa tulla tippa linssiin kun luin että olet inspiroitunut MUN töistä, uskomatonta. Ja mikä hulluinta, tää sun työ houkuttelee mua hipsimään suorinta tietä askartelupöydän ääreen.
Ympäri mennään ja yhteen tullaan :)

Iloa päivääsi <3