Tuesday, July 26, 2011

7 kuvaa yhdessä sivussa / 7 pictures in one page!

Halusin päästä eroon kuvaboxissa ikuisuuden roikkuneista kuvista. Näissäkin pääosassa kummipoikamme.
I wanted to get rid of some of the oldest pictures. Our godson is the key person also in this page.


Kahden kuvan takana on toiset kuvat, kuvia oli vaan niin paljon, ja halusin saada ne kaikki käytettyä yhteen sivuun. Vaikka en kauheesti tästä sivusta tykkääkään, halusin laittaa sen tänne siksi, että jos joku muukin pähkäilee monen ei niin upean kuvan kanssa, tässä yksi ratkaisu millä ne saa skräpättyä! :)
Behind two of these pictures there are another pictures, I just had so many pictures and wanted to get them all used in one page. Although this page is not my favorite one, I wanted to put it here just to maybe  give somebody else an idea how to lose many pictures on one page. :)

Otsikko on tehty jämäjämäjämä kirjaimista, on kyllä käytetty kaikki mahdolliset kikat niiden kanssa. :) Junakuvio on tehty Marthan boordileikkurilla. Helmikoristeet ja rattaanmuotoinen tarinointilappunen koristehaaste pussista.
Title is made of leftover alphabets, and I used all my tricks with it. :) Trains are made with Martha's edge punch. Pearls and cog shape is from embellishment bag.

3 comments:

Laura said...

Kiva kun tämäkin leiska pääsi leiskaan. Ihan mieletöntä kun sait käytettyä tuon rattaan!!! huuiiiiiih! Minusta tästä tuli tosi hieno ja toivottavasti sinäkin tykkäät tästä nyt jo enemmän.

Marika said...

Noi ratakset näyttää ihan mahtavilta, samoin otsikko!

elinarsku. said...

paljon kivaa katseltavaa. ja toi pieni pallokuva alhaalla <3!!! L näyttää ihan nukelta. mä kyllä tykkään tästä(kin).